Waar Pundi X kopen

PUNDI X KOERS

0.466037

+1.11 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

PUNDIX naar EUR

*
PUNDIX

0.466037

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Pundi X

De Pundi X koers van vandaag is €0.466037 met een 24 uurs handelsvolume van €8,582,036. Wij werken de PUNDIX koers in realtime bij naar EUR. Pundi X is de afgelopen 24 uur met 1.16 toegenomen. Pundi X staat in de Crypto.nl ranglijst op #253, met een marktkapitalisatie van €8,582,036. Er zijn 258,441,720 van de 258,441,720.1 PUNDIX tokens in circulatie. Wil je Pundi X kopen? Ga dan naar de Pundi X exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Pundi X snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Pundi X

Hoe koop je Pundi X Token (PUNDIX)

Leer hoe je eenvoudig Pundi X Token (PUNDIX) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Pundi X Token (PUNDIX) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PUNDIX:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Pundi X met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je PUNDIX wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PUNDIX vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PUNDIX te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Bitvavo

Price:

€ 0,41

Points:

50

Rating:

4.8


2
*
Hotbit

Price:

€ 0,40

Points:

50

Rating:

3.5


3
*
Gate.io

Price:

€ 0,41

Points:

50

Rating:

0


4
*
Uniswap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


5
*
KuCoin

Price:

€ 0,41

Points:

50

Rating:

3.8

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Pundi X Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PUNDIX met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Pundi X Tokens kopen

Je bent nu klaar om PUNDIX te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PUNDIX voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PUNDIX. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PUNDIX koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Pundi X Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Pundi X

Wij hebben 26 exchanges in de vergelijk tool die Pundi X verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar PUNDIX bewaren

Je kan PUNDIX bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PUNDIX tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Pundi X-token kopen Vind een exchange om PUNDIX te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Pundi X tokens verkopen Je kan jouw PUNDIX verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Pundi X tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PUNDIX wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PUNDIX dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Pundi X Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PUNDIX zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met PUNDIX
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)