Waar Quint kopen

QUINT KOERS

€ 0,05

-0.12 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

QUINT naar EUR

*
QUINT

€ 0,05

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Quint

De Quint koers van vandaag is €0.05 met een 24 uurs handelsvolume van €144,079. Wij werken de QUINT koers in realtime bij naar EUR. Quint is de afgelopen 24 uur met 0.12 gedaald. Quint staat in de Crypto.nl ranglijst op #1462, met een marktkapitalisatie van €9,371,791. Er zijn 184,373,157 van de 784,000,000 QUINT tokens in circulatie. Wil je Quint kopen? Ga dan naar de Quint exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Quint snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Quint

Hoe koop je Quint Token (QUINT)

Leer hoe je eenvoudig Quint Token (QUINT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Quint Token (QUINT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van QUINT:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Quint met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je QUINT wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van QUINT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om QUINT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

2
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

3
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

4
*
XT.COM

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Quint Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om QUINT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Quint Tokens kopen

Je bent nu klaar om QUINT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om QUINT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van QUINT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ QUINT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Quint Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Quint

Wij hebben 4 exchanges in de vergelijk tool die Quint verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar QUINT bewaren

Je kan QUINT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de QUINT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Quint-token kopen Vind een exchange om QUINT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Quint tokens verkopen Je kan jouw QUINT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Quint tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw QUINT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan QUINT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Quint Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van QUINT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met QUINT
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)