Waar Radix kopen

RADIX KOERS

€ 0,03

+1.04 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

XRD naar EUR

*
XRD

€ 0,03

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Radix

De Radix koers van vandaag is €0.03 met een 24 uurs handelsvolume van €1,396,838. Wij werken de XRD koers in realtime bij naar EUR. Radix is de afgelopen 24 uur met 1.04 toegenomen. Radix staat in de Crypto.nl ranglijst op #188, met een marktkapitalisatie van €315,514,679. Er zijn 10,476,774,081 van de 12,876,751,435.551 XRD tokens in circulatie. Wil je Radix kopen? Ga dan naar de Radix exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Radix snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Radix

Hoe koop je Radix Token (XRD)

Leer hoe je eenvoudig Radix Token (XRD) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Radix Token (XRD) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van XRD:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Radix met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je XRD wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van XRD vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om XRD te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Radix Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om XRD met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Radix Tokens kopen

Je bent nu klaar om XRD te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om XRD voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van XRD. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ XRD koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Radix Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Radix

Wij hebben 16 exchanges in de vergelijk tool die Radix verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar XRD bewaren

Je kan XRD bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de XRD tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Radix-token kopen Vind een exchange om XRD te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Radix tokens verkopen Je kan jouw XRD verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Radix tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw XRD wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan XRD dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Radix Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van XRD zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met XRD
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)