Waar RAI Finance kopen

RAI FINANCE KOERS

0.096489

-0.63 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

SOFI naar EUR

*
SOFI

0.096489

Koers

0.00

Transactiekosten

Over RAI Finance

De RAI Finance koers van vandaag is €0.096489 met een 24 uurs handelsvolume van €731,081. Wij werken de SOFI koers in realtime bij naar EUR. RAI Finance is de afgelopen 24 uur met 1.43 gedaald. RAI Finance staat in de Crypto.nl ranglijst op #490, met een marktkapitalisatie van €731,081. Er zijn 402,306,250 van de 1,000,000,000 SOFI tokens in circulatie. Wil je RAI Finance kopen? Ga dan naar de RAI Finance exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om RAI Finance snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over RAI Finance

Hoe koop je RAI Finance Token (SOFI)

Leer hoe je eenvoudig RAI Finance Token (SOFI) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. RAI Finance Token (SOFI) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van SOFI:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van RAI Finance met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je SOFI wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van SOFI vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om SOFI te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
PancakeSwap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


2
*
MEXC

Price:

€ 0,08

Points:

50

Rating:

0


3
*
Huobi Global

Price:

€ 0,08

Points:

50

Rating:

0


4
*
BitMart

Price:

€ 0,07

Points:

50

Rating:

0


5
*
Bibox

Price:

€ 0,08

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en RAI Finance Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om SOFI met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: RAI Finance Tokens kopen

Je bent nu klaar om SOFI te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om SOFI voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van SOFI. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ SOFI koers pagina gaan. Op deze pagina vind je RAI Finance Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met RAI Finance

Wij hebben 7 exchanges in de vergelijk tool die RAI Finance verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar SOFI bewaren

Je kan SOFI bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de SOFI tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar RAI Finance-token kopen Vind een exchange om SOFI te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je RAI Finance tokens verkopen Je kan jouw SOFI verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw RAI Finance tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw SOFI wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan SOFI dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief RAI Finance Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van SOFI zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met SOFI
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)