Waar Reddcoin kopen

  REDDCOIN KOERS

  0.00009769

  -12.44 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  RDD naar EUR

  *
  RDD

  0.00009769

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Reddcoin

  De Reddcoin koers van vandaag is €0.00009769 met een 24 uurs handelsvolume van €4,074. Wij werken de RDD koers in realtime bij naar EUR. Reddcoin is de afgelopen 24 uur met 12.41 gedaald. Reddcoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #1998, met een marktkapitalisatie van €4,074.14. Er zijn 31,090,915,762 van de 0 RDD tokens in circulatie. Wil je Reddcoin kopen? Ga dan naar de Reddcoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Reddcoin snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Reddcoin

  Hoe koop je Reddcoin Token (RDD)

  Leer hoe je eenvoudig Reddcoin Token (RDD) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Reddcoin Token (RDD) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van RDD:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Reddcoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je RDD wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van RDD vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om RDD te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Bittrex Global

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  Crex24

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  YoBit

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  LiteBit.eu

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  StakeCube

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Reddcoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om RDD met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Reddcoin Tokens kopen

  Je bent nu klaar om RDD te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om RDD voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van RDD. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ RDD koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Reddcoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Reddcoin

  Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die Reddcoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar RDD bewaren

  Je kan RDD bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de RDD tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Reddcoin-token kopen Vind een exchange om RDD te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Reddcoin tokens verkopen Je kan jouw RDD verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Reddcoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw RDD wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan RDD dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Reddcoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van RDD zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met RDD
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)