Waar Refereum kopen

REFEREUM KOERS

0.00541256

-1.23 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

RFR naar EUR

*
RFR

0.00541256

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Refereum

De Refereum koers van vandaag is €0.00541256 met een 24 uurs handelsvolume van €1,434,956. Wij werken de RFR koers in realtime bij naar EUR. Refereum is de afgelopen 24 uur met 1.23 gedaald. Refereum staat in de Crypto.nl ranglijst op #602, met een marktkapitalisatie van €1,434,956. Er zijn 4,877,586,401 van de 5,000,000,000 RFR tokens in circulatie. Wil je Refereum kopen? Ga dan naar de Refereum exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Refereum snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Refereum

Hoe koop je Refereum Token (RFR)

Leer hoe je eenvoudig Refereum Token (RFR) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Refereum Token (RFR) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van RFR:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Refereum met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je RFR wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van RFR vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om RFR te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Gate.io

Price:

€ 0,01

Points:

50

Rating:

0


2
*
HitBTC

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


3
*
Upbit

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


4
*
Bitbns

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Refereum Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om RFR met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Refereum Tokens kopen

Je bent nu klaar om RFR te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om RFR voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van RFR. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ RFR koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Refereum Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Refereum

Wij hebben 4 exchanges in de vergelijk tool die Refereum verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar RFR bewaren

Je kan RFR bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de RFR tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Refereum-token kopen Vind een exchange om RFR te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Refereum tokens verkopen Je kan jouw RFR verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Refereum tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw RFR wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan RFR dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Refereum Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van RFR zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met RFR
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)