Waar REVV kopen

REVV KOERS

0.01262985

+2.69 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

REVV naar EUR

*
REVV

0.01262985

Koers

0.00

Transactiekosten

Over REVV

De REVV koers van vandaag is €0.01262985 met een 24 uurs handelsvolume van €1,247,849. Wij werken de REVV koers in realtime bij naar EUR. REVV is de afgelopen 24 uur met 3.00 toegenomen. REVV staat in de Crypto.nl ranglijst op #1070, met een marktkapitalisatie van €1,247,849. Er zijn 587,810,205 van de 3,000,000,000 REVV tokens in circulatie. Wil je REVV kopen? Ga dan naar de REVV exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om REVV snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over REVV

Hoe koop je REVV Token (REVV)

Leer hoe je eenvoudig REVV Token (REVV) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. REVV Token (REVV) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van REVV:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van REVV met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je REVV wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van REVV vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om REVV te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
PancakeSwap (V2)

Price:

€ 0,02

Points:

50

Rating:

0


2
*
Hotbit

Price:

€ 0,02

Points:

50

Rating:

3.5


3
*
Gate.io

Price:

€ 0,02

Points:

50

Rating:

0


4
*
MEXC

Price:

€ 0,02

Points:

50

Rating:

0


5
*
Uniswap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en REVV Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om REVV met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: REVV Tokens kopen

Je bent nu klaar om REVV te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om REVV voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van REVV. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ REVV koers pagina gaan. Op deze pagina vind je REVV Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met REVV

Wij hebben 28 exchanges in de vergelijk tool die REVV verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar REVV bewaren

Je kan REVV bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de REVV tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar REVV-token kopen Vind een exchange om REVV te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je REVV tokens verkopen Je kan jouw REVV verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw REVV tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw REVV wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan REVV dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief REVV Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van REVV zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met REVV
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)