Waar Rocket Pool kopen

  ROCKET POOL KOERS

  20.76

  -16.76 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  RPL naar EUR

  *
  RPL

  20.76

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Rocket Pool

  De Rocket Pool koers van vandaag is €20.76 met een 24 uurs handelsvolume van €7,972,609. Wij werken de RPL koers in realtime bij naar EUR. Rocket Pool is de afgelopen 24 uur met 17.29 gedaald. Rocket Pool staat in de Crypto.nl ranglijst op #181, met een marktkapitalisatie van €7,972,609. Er zijn 20,292,985 van de 20,292,984.948 RPL tokens in circulatie. Wil je Rocket Pool kopen? Ga dan naar de Rocket Pool exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Rocket Pool snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Rocket Pool

  Hoe koop je Rocket Pool Token (RPL)

  Leer hoe je eenvoudig Rocket Pool Token (RPL) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Rocket Pool Token (RPL) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van RPL:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Rocket Pool met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je RPL wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van RPL vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om RPL te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Coinmerce

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  Hotbit

  Price:

  € 29,88

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  3
  *
  BKEX

  Price:

  € 37,41

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  Hoo

  Price:

  € 17,92

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  CoinEx

  Price:

  € 28,39

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Rocket Pool Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om RPL met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Rocket Pool Tokens kopen

  Je bent nu klaar om RPL te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om RPL voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van RPL. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ RPL koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Rocket Pool Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Rocket Pool

  Wij hebben 8 exchanges in de vergelijk tool die Rocket Pool verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar RPL bewaren

  Je kan RPL bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de RPL tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Rocket Pool-token kopen Vind een exchange om RPL te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Rocket Pool tokens verkopen Je kan jouw RPL verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Rocket Pool tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw RPL wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan RPL dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Rocket Pool Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van RPL zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met RPL
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)