Waar Siacoin kopen

SIACOIN KOERS

€ 0.00435575

+0.63 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

SC naar EUR

*
SC

$ 0.00432098

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Siacoin

De Siacoin koers van vandaag is €0.00435575 met een 24 uurs handelsvolume van €2,246,959. Wij werken de SC koers in realtime bij naar EUR. Siacoin is de afgelopen 24 uur met 0.63 toegenomen. Siacoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #206, met een marktkapitalisatie van €249,626,308. Er zijn 57,740,361,723 van de 57,769,875,000 SC tokens in circulatie. Wil je Siacoin kopen? Ga dan naar de Siacoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Siacoin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Siacoin

Hoe koop je Siacoin Token (SC)

Leer hoe je eenvoudig Siacoin Token (SC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Siacoin Token (SC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van SC:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Siacoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je SC wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van SC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om SC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

4
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

5
*
XT.COM

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Siacoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om SC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Siacoin Tokens kopen

Je bent nu klaar om SC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om SC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van SC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ SC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Siacoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Siacoin

Wij hebben 39 exchanges in de vergelijk tool die Siacoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar SC bewaren

Je kan SC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de SC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Siacoin-token kopen Vind een exchange om SC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Siacoin tokens verkopen Je kan jouw SC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Siacoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw SC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan SC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Siacoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van SC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met SC
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)