Waar SideShift kopen

SIDESHIFT KOERS

€ 0,16

+0.56 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

XAI naar EUR

*
XAI

€ 0,17

Koers

0.00

Transactiekosten

Over SideShift

De SideShift koers van vandaag is €0.16 met een 24 uurs handelsvolume van €15,813. Wij werken de XAI koers in realtime bij naar EUR. SideShift is de afgelopen 24 uur met 0.56 toegenomen. SideShift staat in de Crypto.nl ranglijst op #934, met een marktkapitalisatie van €22,437,563. Er zijn 135,639,760 van de 209,999,943.997 XAI tokens in circulatie. Wil je SideShift kopen? Ga dan naar de SideShift exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om SideShift snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over SideShift

Hoe koop je SideShift Token (XAI)

Leer hoe je eenvoudig SideShift Token (XAI) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. SideShift Token (XAI) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van XAI:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van SideShift met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je XAI wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van XAI vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om XAI te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*

Points:

50

Rating:

0

2
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
SushiSwap

Points:

50

Rating:

0

5
*
Bittrex Global

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en SideShift Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om XAI met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: SideShift Tokens kopen

Je bent nu klaar om XAI te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om XAI voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van XAI. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ XAI koers pagina gaan. Op deze pagina vind je SideShift Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met SideShift

Wij hebben 7 exchanges in de vergelijk tool die SideShift verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar XAI bewaren

Je kan XAI bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de XAI tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar SideShift-token kopen Vind een exchange om XAI te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je SideShift tokens verkopen Je kan jouw XAI verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw SideShift tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw XAI wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan XAI dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief SideShift Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van XAI zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met XAI
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)