Waar Spookyswap kopen

SPOOKYSWAP KOERS

€ 0,72

-7.25 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

BOO naar EUR

*
BOO

€ 0,71

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Spookyswap

De Spookyswap koers van vandaag is €0.72 met een 24 uurs handelsvolume van €56,514. Wij werken de BOO koers in realtime bij naar EUR. Spookyswap is de afgelopen 24 uur met 7.25 gedaald. Spookyswap staat in de Crypto.nl ranglijst op #1486, met een marktkapitalisatie van €7,081,800. Er zijn 9,915,805 van de 13,665,955.413 BOO tokens in circulatie. Wil je Spookyswap kopen? Ga dan naar de Spookyswap exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Spookyswap snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Spookyswap

Hoe koop je Spookyswap Token (BOO)

Leer hoe je eenvoudig Spookyswap Token (BOO) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Spookyswap Token (BOO) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BOO:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Spookyswap met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je BOO wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BOO vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BOO te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

5
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Spookyswap Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BOO met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Spookyswap Tokens kopen

Je bent nu klaar om BOO te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BOO voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BOO. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BOO koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Spookyswap Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Spookyswap

Wij hebben 21 exchanges in de vergelijk tool die Spookyswap verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar BOO bewaren

Je kan BOO bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BOO tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Spookyswap-token kopen Vind een exchange om BOO te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Spookyswap tokens verkopen Je kan jouw BOO verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Spookyswap tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BOO wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BOO dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Spookyswap Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BOO zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met BOO
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)