Waar STASIS EURO kopen

STASIS EURO KOERS

€ 1,00

-0.02 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

EURS naar EUR

*
EURS

€ 1,00

Koers

0.00

Transactiekosten

Over STASIS EURO

De STASIS EURO koers van vandaag is €1.00 met een 24 uurs handelsvolume van €366,741. Wij werken de EURS koers in realtime bij naar EUR. STASIS EURO is de afgelopen 24 uur met 0.02 gedaald. STASIS EURO staat in de Crypto.nl ranglijst op #367, met een marktkapitalisatie van €124,194,706. Er zijn 124,125,940 van de 124,125,940 EURS tokens in circulatie. Wil je STASIS EURO kopen? Ga dan naar de STASIS EURO exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om STASIS EURO snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over STASIS EURO

Hoe koop je STASIS EURO Token (EURS)

Leer hoe je eenvoudig STASIS EURO Token (EURS) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. STASIS EURO Token (EURS) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van EURS:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van STASIS EURO met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je EURS wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van EURS vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om EURS te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

4
*
HitBTC

Points:

50

Rating:

0

5
*
Indodax

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en STASIS EURO Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om EURS met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: STASIS EURO Tokens kopen

Je bent nu klaar om EURS te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om EURS voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van EURS. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ EURS koers pagina gaan. Op deze pagina vind je STASIS EURO Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met STASIS EURO

Wij hebben 15 exchanges in de vergelijk tool die STASIS EURO verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar EURS bewaren

Je kan EURS bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de EURS tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar STASIS EURO-token kopen Vind een exchange om EURS te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je STASIS EURO tokens verkopen Je kan jouw EURS verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw STASIS EURO tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw EURS wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan EURS dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief STASIS EURO Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van EURS zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met EURS
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)