Waar Steam Exchange kopen

  STEAM EXCHANGE KOERS

  0.00010902

  0

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  STEAMX naar EUR

  *
  STEAMX

  0.00010902

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Steam Exchange

  De Steam Exchange koers van vandaag is €0.00010902 met een 24 uurs handelsvolume van €9,306. Wij werken de STEAMX koers in realtime bij naar EUR. Steam Exchange is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. Steam Exchange staat in de Crypto.nl ranglijst op #1227, met een marktkapitalisatie van €9,306.06. Er zijn 100,000,000,000 van de 100,000,000,000 STEAMX tokens in circulatie. Wil je Steam Exchange kopen? Ga dan naar de Steam Exchange exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Steam Exchange snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Steam Exchange

  Hoe koop je Steam Exchange Token (STEAMX)

  Leer hoe je eenvoudig Steam Exchange Token (STEAMX) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Steam Exchange Token (STEAMX) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van STEAMX:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Steam Exchange met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je STEAMX wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van STEAMX vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om STEAMX te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Steam Exchange Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om STEAMX met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Steam Exchange Tokens kopen

  Je bent nu klaar om STEAMX te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om STEAMX voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van STEAMX. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ STEAMX koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Steam Exchange Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Steam Exchange

  Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die Steam Exchange verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar STEAMX bewaren

  Je kan STEAMX bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de STEAMX tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Steam Exchange-token kopen Vind een exchange om STEAMX te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Steam Exchange tokens verkopen Je kan jouw STEAMX verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Steam Exchange tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw STEAMX wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan STEAMX dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Steam Exchange Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van STEAMX zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met STEAMX
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)