Waar Stride Staked Atom kopen

STRIDE STAKED ATOM KOERS

€ 10,25

-3.77 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

STATOM naar EUR

*
STATOM

€ 10,22

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Stride Staked Atom

De Stride Staked Atom koers van vandaag is €10.25 met een 24 uurs handelsvolume van €887,266. Wij werken de STATOM koers in realtime bij naar EUR. Stride Staked Atom is de afgelopen 24 uur met 3.77 gedaald. Stride Staked Atom staat in de Crypto.nl ranglijst op #861, met een marktkapitalisatie van €31,202,023. Er zijn 3,048,330 van de 3,051,658.105 STATOM tokens in circulatie. Wil je Stride Staked Atom kopen? Ga dan naar de Stride Staked Atom exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Stride Staked Atom snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Stride Staked Atom

Hoe koop je Stride Staked Atom Token (STATOM)

Leer hoe je eenvoudig Stride Staked Atom Token (STATOM) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Stride Staked Atom Token (STATOM) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van STATOM:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Stride Staked Atom met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je STATOM wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van STATOM vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om STATOM te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Osmosis

Points:

50

Rating:

0

2
*
Kujira Fin

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Stride Staked Atom Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om STATOM met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Stride Staked Atom Tokens kopen

Je bent nu klaar om STATOM te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om STATOM voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van STATOM. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ STATOM koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Stride Staked Atom Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Stride Staked Atom

Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die Stride Staked Atom verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar STATOM bewaren

Je kan STATOM bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de STATOM tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Stride Staked Atom-token kopen Vind een exchange om STATOM te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Stride Staked Atom tokens verkopen Je kan jouw STATOM verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Stride Staked Atom tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw STATOM wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan STATOM dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Stride Staked Atom Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van STATOM zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met STATOM
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)