Waar Sui kopen

SUI KOERS

€ 0,69

+2.20 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

SUI naar EUR

*
SUI

€ 0,70

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Sui

De Sui koers van vandaag is €0.69 met een 24 uurs handelsvolume van €161,229,914. Wij werken de SUI koers in realtime bij naar EUR. Sui is de afgelopen 24 uur met 2.20 toegenomen. Sui staat in de Crypto.nl ranglijst op #47, met een marktkapitalisatie van €1,765,088,560. Er zijn 2,512,208,504 van de 10,000,000,000 SUI tokens in circulatie. Wil je Sui kopen? Ga dan naar de Sui exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Sui snel en veilig online te kopen.

Crypto-nieuws voor Bitcoin, ETH, Toncoin, SUI, CORE, Fed Cuts en meer

Deze video's bevatten persoonlijke en marktmeningen over het Sui-project en zijn niet bedoeld als financieel advies. Doe altijd uw eigen onderzoek voordat u besluit te investeren in cryptocurrencies.

Meer te weten komen over Sui

Hoe koop je Sui Token (SUI)

Leer hoe je eenvoudig Sui Token (SUI) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Sui Token (SUI) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van SUI:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Sui met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je SUI wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van SUI vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om SUI te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

4
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

5
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Sui Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om SUI met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Sui Tokens kopen

Je bent nu klaar om SUI te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om SUI voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van SUI. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ SUI koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Sui Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Sui

Wij hebben 80 exchanges in de vergelijk tool die Sui verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar SUI bewaren

Je kan SUI bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de SUI tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Sui-token kopen Vind een exchange om SUI te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Sui tokens verkopen Je kan jouw SUI verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Sui tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw SUI wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan SUI dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Sui Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van SUI zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met SUI
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)