Waar Sun Token kopen

SUN TOKEN KOERS

€ 0.01000000

-1.82 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

SUN naar EUR

*
SUN

€ 0,01

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Sun Token

De Sun Token koers van vandaag is €0.01 met een 24 uurs handelsvolume van €18,047,513. Wij werken de SUN koers in realtime bij naar EUR. Sun Token is de afgelopen 24 uur met 1.82 gedaald. Sun Token staat in de Crypto.nl ranglijst op #392, met een marktkapitalisatie van €99,561,578. Er zijn 9,822,285,972 van de 19,900,730,000 SUN tokens in circulatie. Wil je Sun Token kopen? Ga dan naar de Sun Token exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Sun Token snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Sun Token

Hoe koop je Sun Token Token (SUN)

Leer hoe je eenvoudig Sun Token Token (SUN) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Sun Token Token (SUN) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van SUN:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Sun Token met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je SUN wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van SUN vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om SUN te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

5
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Sun Token Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om SUN met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Sun Token Tokens kopen

Je bent nu klaar om SUN te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om SUN voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van SUN. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ SUN koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Sun Token Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Sun Token

Wij hebben 45 exchanges in de vergelijk tool die Sun Token verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar SUN bewaren

Je kan SUN bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de SUN tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Sun Token-token kopen Vind een exchange om SUN te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Sun Token tokens verkopen Je kan jouw SUN verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Sun Token tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw SUN wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan SUN dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Sun Token Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van SUN zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met SUN
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)