Waar Sushi kopen

SUSHI KOERS

€ 0,79

+2.40 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

SUSHI naar EUR

*
SUSHI

€ 0,76

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Sushi

De Sushi koers van vandaag is €0.79 met een 24 uurs handelsvolume van €18,366,755. Wij werken de SUSHI koers in realtime bij naar EUR. Sushi is de afgelopen 24 uur met 2.40 toegenomen. Sushi staat in de Crypto.nl ranglijst op #307, met een marktkapitalisatie van €146,302,715. Er zijn 192,789,256 van de 277,733,521.901 SUSHI tokens in circulatie. Wil je Sushi kopen? Ga dan naar de Sushi exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Sushi snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Sushi

Hoe koop je Sushi Token (SUSHI)

Leer hoe je eenvoudig Sushi Token (SUSHI) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Sushi Token (SUSHI) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van SUSHI:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Sushi met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je SUSHI wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van SUSHI vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om SUSHI te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

4
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Sushi Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om SUSHI met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Sushi Tokens kopen

Je bent nu klaar om SUSHI te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om SUSHI voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van SUSHI. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ SUSHI koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Sushi Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Sushi

Wij hebben 193 exchanges in de vergelijk tool die Sushi verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar SUSHI bewaren

Je kan SUSHI bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de SUSHI tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Sushi-token kopen Vind een exchange om SUSHI te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Sushi tokens verkopen Je kan jouw SUSHI verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Sushi tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw SUSHI wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan SUSHI dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Sushi Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van SUSHI zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met SUSHI
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)