Waar SwissBorg kopen

SWISSBORG KOERS

0.121546

-0.13 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

CHSB naar EUR

*
CHSB

0.121546

Koers

0.00

Transactiekosten

Over SwissBorg

De SwissBorg koers van vandaag is €0.121546 met een 24 uurs handelsvolume van €175,538. Wij werken de CHSB koers in realtime bij naar EUR. SwissBorg is de afgelopen 24 uur met 0.43 gedaald. SwissBorg staat in de Crypto.nl ranglijst op #235, met een marktkapitalisatie van €175,538. Er zijn 951,754,603 van de 1,000,000,000 CHSB tokens in circulatie. Wil je Bitcoin kopen? Ga dan naar de SwissBorg exchnage pagina. Hier vind je de beste exchanges om Bitcoin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over SwissBorg

Hoe koop je SwissBorg Token (CHSB)

Leer hoe je eenvoudig SwissBorg Token (CHSB) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. SwissBorg Token (CHSB) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van CHSB:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van SwissBorg met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je CHSB wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van CHSB vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om CHSB te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Uniswap v2

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


2
*
KuCoin

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

3.8


3
*
Hoo

Price:

€ 0,22

Points:

50

Rating:

0


4
*
Huobi

Price:

€ 0,11

Points:

50

Rating:

0


5
*
HitBTC

Price:

€ 0,11

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en SwissBorg Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om CHSB met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: SwissBorg Tokens kopen

Je bent nu klaar om CHSB te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om CHSB voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van CHSB. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ CHSB koers pagina gaan. Op deze pagina vind je SwissBorg Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met SwissBorg

Wij hebben 7 exchanges in de vergelijk tool die SwissBorg verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar CHSB bewaren

Je kan CHSB bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de CHSB tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar SwissBorg-token kopen Vind een exchange om CHSB te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je SwissBorg tokens verkopen Je kan jouw CHSB verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw SwissBorg tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw CHSB wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan CHSB dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief SwissBorg Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van CHSB zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met CHSB
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)