Waar Tenset kopen

TENSET KOERS

€ 0,65

-5.10 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

10SET naar EUR

*
10SET

€ 0,68

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Tenset

De Tenset koers van vandaag is €0.65 met een 24 uurs handelsvolume van €691,959. Wij werken de 10SET koers in realtime bij naar EUR. Tenset is de afgelopen 24 uur met 5.10 gedaald. Tenset staat in de Crypto.nl ranglijst op #418, met een marktkapitalisatie van €113,196,849. Er zijn 167,306,761 van de 167,306,771.1 10SET tokens in circulatie. Wil je Tenset kopen? Ga dan naar de Tenset exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Tenset snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Tenset

Hoe koop je Tenset Token (10SET)

Leer hoe je eenvoudig Tenset Token (10SET) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Tenset Token (10SET) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van 10SET:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Tenset met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je 10SET wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van 10SET vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om 10SET te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
ZT

Points:

50

Rating:

0

5
*
BingX

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Tenset Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om 10SET met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Tenset Tokens kopen

Je bent nu klaar om 10SET te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om 10SET voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van 10SET. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ 10SET koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Tenset Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Tenset

Wij hebben 10 exchanges in de vergelijk tool die Tenset verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar 10SET bewaren

Je kan 10SET bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de 10SET tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Tenset-token kopen Vind een exchange om 10SET te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Tenset tokens verkopen Je kan jouw 10SET verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Tenset tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw 10SET wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan 10SET dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Tenset Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van 10SET zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met 10SET
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)