Waar Terra kopen

TERRA KOERS

€ 0,39

-4.28 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

LUNA naar EUR

*
LUNA

€ 0,39

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Terra

De Terra koers van vandaag is €0.39 met een 24 uurs handelsvolume van €19,993,608. Wij werken de LUNA koers in realtime bij naar EUR. Terra is de afgelopen 24 uur met 4.28 gedaald. Terra staat in de Crypto.nl ranglijst op #209, met een marktkapitalisatie van €269,190,219. Er zijn 687,660,230 van de 1,078,518,456.258 LUNA tokens in circulatie. Wil je Terra kopen? Ga dan naar de Terra exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Terra snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Terra

Hoe koop je Terra Token (LUNA)

Leer hoe je eenvoudig Terra Token (LUNA) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Terra Token (LUNA) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van LUNA:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Terra met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je LUNA wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van LUNA vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om LUNA te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Terra Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om LUNA met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Terra Tokens kopen

Je bent nu klaar om LUNA te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om LUNA voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van LUNA. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ LUNA koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Terra Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Terra

Wij hebben 61 exchanges in de vergelijk tool die Terra verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar LUNA bewaren

Je kan LUNA bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de LUNA tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Terra-token kopen Vind een exchange om LUNA te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Terra tokens verkopen Je kan jouw LUNA verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Terra tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw LUNA wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan LUNA dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Terra Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van LUNA zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met LUNA
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)