Waar Terra Luna Classic kopen

TERRA LUNA CLASSIC KOERS

0.00009338

+9.77 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

LUNC naar EUR

*
LUNC

0.00009338

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Terra Luna Classic

De Terra Luna Classic koers van vandaag is €0.00009338 met een 24 uurs handelsvolume van €385,545,120. Wij werken de LUNC koers in realtime bij naar EUR. Terra Luna Classic is de afgelopen 24 uur met 9.36 toegenomen. Terra Luna Classic staat in de Crypto.nl ranglijst op #75, met een marktkapitalisatie van €385,545,120. Er zijn 5,857,672,032,212 van de 6,847,983,777,990.11 LUNC tokens in circulatie. Wil je Bitcoin kopen? Ga dan naar de Terra Luna Classic exchnage pagina. Hier vind je de beste exchanges om Bitcoin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Terra Luna Classic

Hoe koop je Terra Luna Classic Token (LUNC)

Leer hoe je eenvoudig Terra Luna Classic Token (LUNC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Terra Luna Classic Token (LUNC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van LUNC:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Terra Luna Classic met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je LUNC wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van LUNC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om LUNC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Bitvavo

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

4.8


2
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Price:

€ 0,00

Points:

50

Rating:

0


3
*
Gate.io

Price:

€ 0,00

Points:

50

Rating:

0


4
*
MEXC

Price:

€ 0,00

Points:

50

Rating:

0


5
*
LATOKEN

Price:

€ 0,00

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Terra Luna Classic Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om LUNC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Terra Luna Classic Tokens kopen

Je bent nu klaar om LUNC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om LUNC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van LUNC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ LUNC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Terra Luna Classic Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Terra Luna Classic

Wij hebben 49 exchanges in de vergelijk tool die Terra Luna Classic verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar LUNC bewaren

Je kan LUNC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de LUNC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Terra Luna Classic-token kopen Vind een exchange om LUNC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Terra Luna Classic tokens verkopen Je kan jouw LUNC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Terra Luna Classic tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw LUNC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan LUNC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Terra Luna Classic Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van LUNC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met LUNC
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)