Waar Tezos kopen

  TEZOS KOERS

  1.25

  +9.00 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  XTZ naar EUR

  *
  XTZ

  1.25

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Tezos

  De Tezos koers van vandaag is €1.25 met een 24 uurs handelsvolume van €53,048,252. Wij werken de XTZ koers in realtime bij naar EUR. Tezos is de afgelopen 24 uur met 9.08 toegenomen. Tezos staat in de Crypto.nl ranglijst op #87, met een marktkapitalisatie van €53,048,252. Er zijn 905,298,985 van de 993,748,760.995 XTZ tokens in circulatie. Wil je Tezos kopen? Ga dan naar de Tezos exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Tezos snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Tezos

  Hoe koop je Tezos Token (XTZ)

  Leer hoe je eenvoudig Tezos Token (XTZ) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Tezos Token (XTZ) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van XTZ:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Tezos met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je XTZ wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van XTZ vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om XTZ te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Bitvavo

  Price:

  € 0,63

  Points:

  50

  Rating:

  4.8


  2
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,81

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  4
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,63

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,63

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Tezos Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om XTZ met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Tezos Tokens kopen

  Je bent nu klaar om XTZ te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om XTZ voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van XTZ. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ XTZ koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Tezos Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Tezos

  Wij hebben 94 exchanges in de vergelijk tool die Tezos verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar XTZ bewaren

  Je kan XTZ bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de XTZ tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Tezos-token kopen Vind een exchange om XTZ te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Tezos tokens verkopen Je kan jouw XTZ verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Tezos tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw XTZ wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan XTZ dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Tezos Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van XTZ zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met XTZ
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)