Waar THORChain (ERC20) kopen

  THORCHAIN (ERC20) KOERS

  0.234992

  +1.77 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  RUNE naar EUR

  *
  RUNE

  0.234992

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over THORChain (ERC20)

  De THORChain (ERC20) koers van vandaag is €0.234992 met een 24 uurs handelsvolume van €160. Wij werken de RUNE koers in realtime bij naar EUR. THORChain (ERC20) is de afgelopen 24 uur met 1.77 toegenomen. THORChain (ERC20) staat in de Crypto.nl ranglijst op #2018, met een marktkapitalisatie van €160.4. Er zijn 3,459,543 van de 3,459,542.881 RUNE tokens in circulatie. Wil je THORChain (ERC20) kopen? Ga dan naar de THORChain (ERC20) exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om THORChain (ERC20) snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over THORChain (ERC20)

  Hoe koop je THORChain (ERC20) Token (RUNE)

  Leer hoe je eenvoudig THORChain (ERC20) Token (RUNE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. THORChain (ERC20) Token (RUNE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van RUNE:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van THORChain (ERC20) met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je RUNE wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van RUNE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om RUNE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Uniswap v2

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  Uniswap v3 (Ethereum)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  SushiSwap

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  Bitget

  Price:

  € 4,88

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  Bancor Network

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en THORChain (ERC20) Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om RUNE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: THORChain (ERC20) Tokens kopen

  Je bent nu klaar om RUNE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om RUNE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van RUNE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ RUNE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je THORChain (ERC20) Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met THORChain (ERC20)

  Wij hebben 7 exchanges in de vergelijk tool die THORChain (ERC20) verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar RUNE bewaren

  Je kan RUNE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de RUNE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar THORChain (ERC20)-token kopen Vind een exchange om RUNE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je THORChain (ERC20) tokens verkopen Je kan jouw RUNE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw THORChain (ERC20) tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw RUNE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan RUNE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief THORChain (ERC20) Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van RUNE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met RUNE
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)