Waar USDX kopen

USDX KOERS

€ 0,76

+0.69 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

USDX naar EUR

*
USDX

€ 0,76

Koers

0.00

Transactiekosten

Over USDX

De USDX koers van vandaag is €0.76 met een 24 uurs handelsvolume van €255,129. Wij werken de USDX koers in realtime bij naar EUR. USDX is de afgelopen 24 uur met 0.69 toegenomen. USDX staat in de Crypto.nl ranglijst op #521, met een marktkapitalisatie van €84,734,179. Er zijn 111,572,256 van de 111,568,045 USDX tokens in circulatie. Wil je USDX kopen? Ga dan naar de USDX exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om USDX snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over USDX

Hoe koop je USDX Token (USDX)

Leer hoe je eenvoudig USDX Token (USDX) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. USDX Token (USDX) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van USDX:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van USDX met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je USDX wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van USDX vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om USDX te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AscendEX (BitMax)

Points:

50

Rating:

0

2
*
Kava Swap

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en USDX Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om USDX met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: USDX Tokens kopen

Je bent nu klaar om USDX te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om USDX voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van USDX. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ USDX koers pagina gaan. Op deze pagina vind je USDX Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met USDX

Wij hebben 2 exchanges in de vergelijk tool die USDX verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar USDX bewaren

Je kan USDX bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de USDX tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar USDX-token kopen Vind een exchange om USDX te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je USDX tokens verkopen Je kan jouw USDX verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw USDX tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw USDX wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan USDX dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief USDX Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van USDX zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met USDX
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)