Waar Venus kopen

VENUS KOERS

€ 5,82

-3.49 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

XVS naar EUR

*
XVS

€ 5,74

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Venus

De Venus koers van vandaag is €5.82 met een 24 uurs handelsvolume van €6,802,287. Wij werken de XVS koers in realtime bij naar EUR. Venus is de afgelopen 24 uur met 3.49 gedaald. Venus staat in de Crypto.nl ranglijst op #411, met een marktkapitalisatie van €91,663,487. Er zijn 15,950,749 van de 29,745,109.543 XVS tokens in circulatie. Wil je Venus kopen? Ga dan naar de Venus exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Venus snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Venus

Hoe koop je Venus Token (XVS)

Leer hoe je eenvoudig Venus Token (XVS) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Venus Token (XVS) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van XVS:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Venus met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je XVS wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van XVS vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om XVS te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Venus Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om XVS met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Venus Tokens kopen

Je bent nu klaar om XVS te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om XVS voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van XVS. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ XVS koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Venus Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Venus

Wij hebben 67 exchanges in de vergelijk tool die Venus verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar XVS bewaren

Je kan XVS bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de XVS tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Venus-token kopen Vind een exchange om XVS te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Venus tokens verkopen Je kan jouw XVS verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Venus tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw XVS wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan XVS dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Venus Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van XVS zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met XVS
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)