Waar Vertcoin kopen

VERTCOIN KOERS

€ 0,06

+0.62 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

VTC naar EUR

*
VTC

€ 0,06

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Vertcoin

De Vertcoin koers van vandaag is €0.06 met een 24 uurs handelsvolume van €18,015. Wij werken de VTC koers in realtime bij naar EUR. Vertcoin is de afgelopen 24 uur met 0.62 toegenomen. Vertcoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #1923, met een marktkapitalisatie van €4,014,244. Er zijn 69,451,561 van de 84,000,000 VTC tokens in circulatie. Wil je Vertcoin kopen? Ga dan naar de Vertcoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Vertcoin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Vertcoin

Hoe koop je Vertcoin Token (VTC)

Leer hoe je eenvoudig Vertcoin Token (VTC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Vertcoin Token (VTC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van VTC:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Vertcoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je VTC wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van VTC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om VTC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*

Points:

50

Rating:

0

2
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

3
*
HitBTC

Points:

50

Rating:

0

4
*
Bittrex Global

Points:

50

Rating:

0

5
*
Finexbox

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Vertcoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om VTC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Vertcoin Tokens kopen

Je bent nu klaar om VTC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om VTC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van VTC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ VTC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Vertcoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Vertcoin

Wij hebben 12 exchanges in de vergelijk tool die Vertcoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar VTC bewaren

Je kan VTC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de VTC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Vertcoin-token kopen Vind een exchange om VTC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Vertcoin tokens verkopen Je kan jouw VTC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Vertcoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw VTC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan VTC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Vertcoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van VTC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met VTC
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)