Waar Vesper Finance kopen

VESPER FINANCE KOERS

€ 0,49

-1.90 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

VSP naar EUR

*
VSP

€ 0,51

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Vesper Finance

De Vesper Finance koers van vandaag is €0.49 met een 24 uurs handelsvolume van €28,612. Wij werken de VSP koers in realtime bij naar EUR. Vesper Finance is de afgelopen 24 uur met 1.90 gedaald. Vesper Finance staat in de Crypto.nl ranglijst op #1876, met een marktkapitalisatie van €4,302,960. Er zijn 8,514,578 van de 10,000,000 VSP tokens in circulatie. Wil je Vesper Finance kopen? Ga dan naar de Vesper Finance exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Vesper Finance snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Vesper Finance

Hoe koop je Vesper Finance Token (VSP)

Leer hoe je eenvoudig Vesper Finance Token (VSP) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Vesper Finance Token (VSP) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van VSP:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Vesper Finance met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je VSP wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van VSP vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om VSP te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

4
*
LATOKEN

Points:

50

Rating:

0

5
*
Uniswap v2

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Vesper Finance Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om VSP met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Vesper Finance Tokens kopen

Je bent nu klaar om VSP te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om VSP voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van VSP. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ VSP koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Vesper Finance Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Vesper Finance

Wij hebben 12 exchanges in de vergelijk tool die Vesper Finance verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar VSP bewaren

Je kan VSP bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de VSP tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Vesper Finance-token kopen Vind een exchange om VSP te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Vesper Finance tokens verkopen Je kan jouw VSP verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Vesper Finance tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw VSP wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan VSP dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Vesper Finance Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van VSP zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met VSP
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)