Waar WAX kopen

WAX KOERS

€ 0,06

-1.50 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

WAXP naar EUR

*
WAXP

€ 0,06

Koers

0.00

Transactiekosten

Over WAX

De WAX koers van vandaag is €0.06 met een 24 uurs handelsvolume van €6,563,637. Wij werken de WAXP koers in realtime bij naar EUR. WAX is de afgelopen 24 uur met 1.50 gedaald. WAX staat in de Crypto.nl ranglijst op #284, met een marktkapitalisatie van €208,312,437. Er zijn 3,450,010,259 van de 3,770,303,327 WAXP tokens in circulatie. Wil je WAX kopen? Ga dan naar de WAX exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om WAX snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over WAX

Hoe koop je WAX Token (WAXP)

Leer hoe je eenvoudig WAX Token (WAXP) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. WAX Token (WAXP) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van WAXP:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van WAX met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je WAXP wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van WAXP vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om WAXP te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

5
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en WAX Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om WAXP met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: WAX Tokens kopen

Je bent nu klaar om WAXP te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om WAXP voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van WAXP. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ WAXP koers pagina gaan. Op deze pagina vind je WAX Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met WAX

Wij hebben 42 exchanges in de vergelijk tool die WAX verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar WAXP bewaren

Je kan WAXP bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de WAXP tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar WAX-token kopen Vind een exchange om WAXP te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je WAX tokens verkopen Je kan jouw WAXP verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw WAX tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw WAXP wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan WAXP dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief WAX Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van WAXP zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met WAXP
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)