Waar WeWay kopen

WEWAY KOERS

€ 0.00310565

-6.51 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

WWY naar EUR

*
WWY

$ 0.00310565

Koers

0.00

Transactiekosten

Over WeWay

De WeWay koers van vandaag is €0.00310565 met een 24 uurs handelsvolume van €2,309,108. Wij werken de WWY koers in realtime bij naar EUR. WeWay is de afgelopen 24 uur met 6.51 gedaald. WeWay staat in de Crypto.nl ranglijst op #1264, met een marktkapitalisatie van €11,676,694. Er zijn 3,758,616,850 van de 6,999,999,999 WWY tokens in circulatie. Wil je WeWay kopen? Ga dan naar de WeWay exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om WeWay snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over WeWay

Hoe koop je WeWay Token (WWY)

Leer hoe je eenvoudig WeWay Token (WWY) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. WeWay Token (WWY) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van WWY:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van WeWay met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je WWY wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van WWY vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om WWY te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en WeWay Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om WWY met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: WeWay Tokens kopen

Je bent nu klaar om WWY te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om WWY voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van WWY. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ WWY koers pagina gaan. Op deze pagina vind je WeWay Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met WeWay

Wij hebben 16 exchanges in de vergelijk tool die WeWay verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar WWY bewaren

Je kan WWY bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de WWY tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar WeWay-token kopen Vind een exchange om WWY te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je WeWay tokens verkopen Je kan jouw WWY verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw WeWay tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw WWY wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan WWY dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief WeWay Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van WWY zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met WWY
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)