Waar White Whale kopen

WHITE WHALE KOERS

€ 0.01000000

-15.71 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

WHALE naar EUR

*
WHALE

€ 0,01

Koers

0.00

Transactiekosten

Over White Whale

De White Whale koers van vandaag is €0.01 met een 24 uurs handelsvolume van €239,112. Wij werken de WHALE koers in realtime bij naar EUR. White Whale is de afgelopen 24 uur met 15.71 gedaald. White Whale staat in de Crypto.nl ranglijst op #1809, met een marktkapitalisatie van €4,630,892. Er zijn 445,696,591 van de 602,852,966.879 WHALE tokens in circulatie. Wil je White Whale kopen? Ga dan naar de White Whale exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om White Whale snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over White Whale

Hoe koop je White Whale Token (WHALE)

Leer hoe je eenvoudig White Whale Token (WHALE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. White Whale Token (WHALE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van WHALE:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van White Whale met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je WHALE wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van WHALE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om WHALE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

2
*
Osmosis

Points:

50

Rating:

0

3
*
Kujira Fin

Points:

50

Rating:

0

4
*
Helix

Points:

50

Rating:

0

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en White Whale Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om WHALE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: White Whale Tokens kopen

Je bent nu klaar om WHALE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om WHALE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van WHALE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ WHALE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je White Whale Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met White Whale

Wij hebben 7 exchanges in de vergelijk tool die White Whale verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar WHALE bewaren

Je kan WHALE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de WHALE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar White Whale-token kopen Vind een exchange om WHALE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je White Whale tokens verkopen Je kan jouw WHALE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw White Whale tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw WHALE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan WHALE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief White Whale Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van WHALE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met WHALE
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)