Waar XANA kopen

XANA KOERS

€ 0.00762999

+5.56 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

XETA naar EUR

*
XETA

$ 0.00763067

Koers

0.00

Transactiekosten

Over XANA

De XANA koers van vandaag is €0.00762999 met een 24 uurs handelsvolume van €2,267,616. Wij werken de XETA koers in realtime bij naar EUR. XANA is de afgelopen 24 uur met 5.56 toegenomen. XANA staat in de Crypto.nl ranglijst op #1119, met een marktkapitalisatie van €18,374,177. Er zijn 2,420,166,667 van de 4,930,000,000 XETA tokens in circulatie. Wil je XANA kopen? Ga dan naar de XANA exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om XANA snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over XANA

Hoe koop je XANA Token (XETA)

Leer hoe je eenvoudig XANA Token (XETA) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. XANA Token (XETA) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van XETA:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van XANA met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je XETA wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van XETA vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om XETA te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en XANA Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om XETA met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: XANA Tokens kopen

Je bent nu klaar om XETA te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om XETA voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van XETA. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ XETA koers pagina gaan. Op deze pagina vind je XANA Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met XANA

Wij hebben 11 exchanges in de vergelijk tool die XANA verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar XETA bewaren

Je kan XETA bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de XETA tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar XANA-token kopen Vind een exchange om XETA te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je XANA tokens verkopen Je kan jouw XETA verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw XANA tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw XETA wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan XETA dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief XANA Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van XETA zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met XETA
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)