Waar Xbit kopen

  XBIT KOERS

  0.01013549

  +1.09 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  XBT naar EUR

  *
  XBT

  0.01013549

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Xbit

  De Xbit koers van vandaag is €0.01013549 met een 24 uurs handelsvolume van €7,994,965. Wij werken de XBT koers in realtime bij naar EUR. Xbit is de afgelopen 24 uur met 0.49 toegenomen. Xbit staat in de Crypto.nl ranglijst op #1104, met een marktkapitalisatie van €7,994,965. Er zijn 863,000,000 van de 1,000,000,000 XBT tokens in circulatie. Wil je Xbit kopen? Ga dan naar de Xbit exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Xbit snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Xbit

  Hoe koop je Xbit Token (XBT)

  Leer hoe je eenvoudig Xbit Token (XBT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Xbit Token (XBT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van XBT:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Xbit met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je XBT wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van XBT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om XBT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Xbit Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om XBT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Xbit Tokens kopen

  Je bent nu klaar om XBT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om XBT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van XBT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ XBT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Xbit Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Xbit

  Wij hebben 0 exchanges in de vergelijk tool die Xbit verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar XBT bewaren

  Je kan XBT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de XBT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Xbit-token kopen Vind een exchange om XBT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Xbit tokens verkopen Je kan jouw XBT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Xbit tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw XBT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan XBT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Xbit Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van XBT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met XBT
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)