Waar YENTEN kopen

  YENTEN KOERS

  0.00176781

  -12.71 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  YTN naar EUR

  *
  YTN

  0.00176781

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over YENTEN

  De YENTEN koers van vandaag is €0.00176781 met een 24 uurs handelsvolume van €20. Wij werken de YTN koers in realtime bij naar EUR. YENTEN is de afgelopen 24 uur met 12.71 gedaald. YENTEN staat in de Crypto.nl ranglijst op #null, met een marktkapitalisatie van €20.42. Er zijn 0 van de 80,000,000 YTN tokens in circulatie. Wil je YENTEN kopen? Ga dan naar de YENTEN exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om YENTEN snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over YENTEN

  Hoe koop je YENTEN Token (YTN)

  Leer hoe je eenvoudig YENTEN Token (YTN) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. YENTEN Token (YTN) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van YTN:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van YENTEN met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je YTN wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van YTN vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om YTN te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Crex24

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  Graviex

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en YENTEN Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om YTN met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: YENTEN Tokens kopen

  Je bent nu klaar om YTN te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om YTN voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van YTN. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ YTN koers pagina gaan. Op deze pagina vind je YENTEN Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met YENTEN

  Wij hebben 2 exchanges in de vergelijk tool die YENTEN verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar YTN bewaren

  Je kan YTN bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de YTN tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar YENTEN-token kopen Vind een exchange om YTN te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je YENTEN tokens verkopen Je kan jouw YTN verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw YENTEN tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw YTN wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan YTN dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief YENTEN Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van YTN zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met YTN
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)