Waar Zenon kopen

  ZENON KOERS

  1.51

  0

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  ZNN naar EUR

  *
  ZNN

  1.51

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Zenon

  De Zenon koers van vandaag is €1.51 met een 24 uurs handelsvolume van €3,434. Wij werken de ZNN koers in realtime bij naar EUR. Zenon is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. Zenon staat in de Crypto.nl ranglijst op #801, met een marktkapitalisatie van €3,434.49. Er zijn 8,568,239 van de 415,154.8 ZNN tokens in circulatie. Wil je Zenon kopen? Ga dan naar de Zenon exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Zenon snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Zenon

  Hoe koop je Zenon Token (ZNN)

  Leer hoe je eenvoudig Zenon Token (ZNN) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Zenon Token (ZNN) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ZNN:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Zenon met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je ZNN wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ZNN vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ZNN te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Zenon Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ZNN met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Zenon Tokens kopen

  Je bent nu klaar om ZNN te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ZNN voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ZNN. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ZNN koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Zenon Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Zenon

  Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die Zenon verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar ZNN bewaren

  Je kan ZNN bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ZNN tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Zenon-token kopen Vind een exchange om ZNN te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Zenon tokens verkopen Je kan jouw ZNN verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Zenon tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ZNN wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ZNN dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Zenon Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ZNN zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met ZNN
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)