Waar Zipmex kopen

  ZIPMEX KOERS

  0.01028395

  -10.36 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  ZMT naar EUR

  *
  ZMT

  0.01028395

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Zipmex

  De Zipmex koers van vandaag is €0.01028395 met een 24 uurs handelsvolume van €17,464. Wij werken de ZMT koers in realtime bij naar EUR. Zipmex is de afgelopen 24 uur met 10.57 gedaald. Zipmex staat in de Crypto.nl ranglijst op #2174, met een marktkapitalisatie van €17,463.69. Er zijn 88,573,083 van de 199,526,316 ZMT tokens in circulatie. Wil je Zipmex kopen? Ga dan naar de Zipmex exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Zipmex snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Zipmex

  Hoe koop je Zipmex Token (ZMT)

  Leer hoe je eenvoudig Zipmex Token (ZMT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Zipmex Token (ZMT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ZMT:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Zipmex met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je ZMT wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ZMT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ZMT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  ProBit Global

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  Bitfinex

  Price:

  € 0,03

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  Zipmex

  Price:

  € 0,37

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Zipmex Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ZMT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Zipmex Tokens kopen

  Je bent nu klaar om ZMT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ZMT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ZMT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ZMT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Zipmex Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Zipmex

  Wij hebben 4 exchanges in de vergelijk tool die Zipmex verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar ZMT bewaren

  Je kan ZMT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ZMT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Zipmex-token kopen Vind een exchange om ZMT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Zipmex tokens verkopen Je kan jouw ZMT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Zipmex tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ZMT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ZMT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Zipmex Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ZMT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met ZMT
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)