Waar Akash Network kopen

AKASH NETWORK KOERS

0.355404

+3.45 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

AKT naar EUR

*
AKT

0.355404

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Akash Network

De Akash Network koers van vandaag is €0.355404 met een 24 uurs handelsvolume van €1,083,655. Wij werken de AKT koers in realtime bij naar EUR. Akash Network is de afgelopen 24 uur met 2.36 toegenomen. Akash Network staat in de Crypto.nl ranglijst op #337, met een marktkapitalisatie van €1,083,655. Er zijn 199,279,128 van de 208,079,852.251 AKT tokens in circulatie. Wil je Akash Network kopen? Ga dan naar de Akash Network exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Akash Network snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Akash Network

Hoe koop je Akash Network Token (AKT)

Leer hoe je eenvoudig Akash Network Token (AKT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Akash Network Token (AKT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van AKT:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Akash Network met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je AKT wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van AKT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om AKT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Hotbit

Price:

€ 0,35

Points:

50

Rating:

3.5


2
*
Gate.io

Price:

€ 0,35

Points:

50

Rating:

0


3
*
ZT

Price:

€ 0,35

Points:

50

Rating:

0


4
*
KuCoin

Price:

€ 0,35

Points:

50

Rating:

3.8


5
*
Huobi Global

Price:

€ 0,32

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Akash Network Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om AKT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Akash Network Tokens kopen

Je bent nu klaar om AKT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om AKT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van AKT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ AKT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Akash Network Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Akash Network

Wij hebben 12 exchanges in de vergelijk tool die Akash Network verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar AKT bewaren

Je kan AKT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de AKT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Akash Network-token kopen Vind een exchange om AKT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Akash Network tokens verkopen Je kan jouw AKT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Akash Network tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw AKT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan AKT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Akash Network Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van AKT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met AKT
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)