Crypto nieuws

  Aankoop BTC gaat gestaag omhoog na de doodsspiraal van Terra LUNA

  Admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De cryptocurrency markt heeft te lijden onder de dodelijke spiraal die Terra fataal wordt. Bitcoin plukt hier zo het lijkt wel de vruchten van. BTC wordt nog steeds massaal ingekocht. 

  Crash is geen aanleiding

  Hodlers van Bitcoin vinden de crash geen aanleiding om hun munten te verkopen. De aankoop van BTC door investeerders stijgt zelfs enorm.

  Terra steun van BTC hodlers en Binance

  De koningsmunt wordt door de Bitcoin verzamelaars maar liefst 12 maanden bewaard. De ondergang van Terra LUNA lijkt een directe aanleiding om nog meer BTC in te slaan. 

  Ook Binance geeft Terra een nieuwe kans. Ondanks dat het team van TFL verkeerd heeft gehandeld voor, tijdens en na de crash van het ecosysteem. 

  Kritisch vertrouwen

  Vervolgens biedt de exchange LUNA airdrops aan de gedupeerden om de schade enigszins te verzachten. Changpeng Zhao wil deze groep liquiditeit bieden voor de nieuwe LUNA 2.0.

  De CEO van s’ werelds grootste exchange laat wel weten extra alert en streng te zijn voor het netwerk. Zeker als er een nieuwe stablecoin voortkomt uit de voortzetting. 

  Bitcoin bewaren en bijkopen

  De aankoop van BTC gebeurt niet in kleine aantallen. Sinds de val van het ecosysteem zijn er 250.000 koningsmunten bijgekocht. Ze hebben een waarde van een kleine $8 miljard.

  Het is niet duidelijk over hoeveel wallets de in totaal ruim 12 miljoen Bitcoin zijn verdeeld. Wel is het helder dat het hier om een nieuwe all-time-high gaat. 

  The only way is up

  Ondanks de bear market is er nog steeds sprake van een behoorlijke accumulatie. Dat betekent dat whales, investeerders en verzamelaars nog niet klaar zijn met bijkopen. 

  De opwaartse lijn lijkt dus de nieuwe trend al zegt de aanwezigheid van de whales nog niet zoveel. De accumulatie van whales zegt nog niets over een mogelijke koersweg naar boven. 

  Lange termijn visie

  De koers kende begin deze week een opvallende stijging. Op donderdag komt Bitcoin weer in de rode cijfers terecht. De kleine opleving verandert dus niets aan de stand die al 3 weken aanhoudt.  

  Maar, investeerders en hodlers blijven hun vertrouwen in de munt behouden. Misschien dat de aankoop nu wel meer plaatsvindt met het oog op de lange termijn.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.

  *
  Nieuws

  Handel Robinhood stijgt 75% in november: CEO voorspelt 9-figures aan inkomsten

  Femke Wassink

  dec. 5, 2023

  Leestijd: 2 min

  Robinhood meldt in november een stijging van 75% in de handelsvolumes van digitale activa. CEO Vlad Tenev hoopt dat het platform een jaarlijks inkomen van "9 figures" zal genereren.