Crypto nieuws

Aankoop BTC gaat gestaag omhoog na de doodsspiraal van Terra LUNA

Admin

Leestijd: 2 minuten

*

De cryptocurrency markt heeft te lijden onder de dodelijke spiraal die Terra fataal wordt. Bitcoin plukt hier zo het lijkt wel de vruchten van. BTC wordt nog steeds massaal ingekocht. 

Crash is geen aanleiding

Hodlers van Bitcoin vinden de crash geen aanleiding om hun munten te verkopen. De aankoop van BTC door investeerders stijgt zelfs enorm.

Terra steun van BTC hodlers en Binance

De koningsmunt wordt door de Bitcoin verzamelaars maar liefst 12 maanden bewaard. De ondergang van Terra LUNA lijkt een directe aanleiding om nog meer BTC in te slaan. 

Ook Binance geeft Terra een nieuwe kans. Ondanks dat het team van TFL verkeerd heeft gehandeld voor, tijdens en na de crash van het ecosysteem. 

Kritisch vertrouwen

Vervolgens biedt de exchange LUNA airdrops aan de gedupeerden om de schade enigszins te verzachten. Changpeng Zhao wil deze groep liquiditeit bieden voor de nieuwe LUNA 2.0.

De CEO van s’ werelds grootste exchange laat wel weten extra alert en streng te zijn voor het netwerk. Zeker als er een nieuwe stablecoin voortkomt uit de voortzetting. 

Bitcoin bewaren en bijkopen

De aankoop van BTC gebeurt niet in kleine aantallen. Sinds de val van het ecosysteem zijn er 250.000 koningsmunten bijgekocht. Ze hebben een waarde van een kleine $8 miljard.

Het is niet duidelijk over hoeveel wallets de in totaal ruim 12 miljoen Bitcoin zijn verdeeld. Wel is het helder dat het hier om een nieuwe all-time-high gaat. 

The only way is up

Ondanks de bear market is er nog steeds sprake van een behoorlijke accumulatie. Dat betekent dat whales, investeerders en verzamelaars nog niet klaar zijn met bijkopen. 

De opwaartse lijn lijkt dus de nieuwe trend al zegt de aanwezigheid van de whales nog niet zoveel. De accumulatie van whales zegt nog niets over een mogelijke koersweg naar boven. 

Lange termijn visie

De koers kende begin deze week een opvallende stijging. Op donderdag komt Bitcoin weer in de rode cijfers terecht. De kleine opleving verandert dus niets aan de stand die al 3 weken aanhoudt.  

Maar, investeerders en hodlers blijven hun vertrouwen in de munt behouden. Misschien dat de aankoop nu wel meer plaatsvindt met het oog op de lange termijn.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.