Crypto nieuws

  Advocaat onthult 2 niet verzegelde e-mails in SEC en Ripple gate

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De rechtszaak van de SEC tegen Ripple neemt een dramatische wending. Rechter Torres staat erop dat er specifieke documenten worden vrijgegeven. 

  Vrijgegeven e-mails

  Het gaat om de dagvaarding van Brad Garlinghouse. De CEO van Ripple Labs. Zijn reeks e-mails en die van uitvoerend directeur Chris Larsen worden ook vrijgegeven. 

  Advocaat Jeremy Hogan voert daartoe een snel onderzoek uit. Dit om het belang van de recent vrijgegeven documenten te onderstrepen. 

  55 miljard XRP

  Hogan gaat voorbij aan de aankondiging van de depositie van Brad Garlinghouse. In plaats daarvan richt hij zich op zijn e-mails. In het bijzonder wijst Hogan op een e-mail van de directeur aan de werknemers.

  Daarin merkt Garlinghouse op dat het bedrijf 55 miljard XRP wil inzetten. Dit om investeerders van een voorspelbaar leveringsschema te kunnen voorzien. Hogan zegt dat dit van cruciaal belang is voor de SEC. 

  Het woord “investeerders”

  Het woord “investeerders” dat wordt gebruikt door de CEO van Ripple heeft hen al eerder geholpen. Dit wekte het vermoeden dat Ripple de prijs van XRP wil verhogen.

  Hogan merkt op dat het niet expliciet bewijst dat de XRP houders hiervan op de hoogte zijn. Mede omdat de e-mail alleen aan werknemers is gericht. 

  Konijn uit de hoge hoed

  De advocaat pakt vervolgens uit met het e-mail antwoord van Larsen aan een XRP investeerder. Deze heeft naar verluidt meer dan € 30.000 aan XRP gekocht.

  In de e-mail deelt Larsen zijn gedachten over de ontwikkeling van XRP.  Hij wil de vraag van banken vergroten. Hogan benadrukt dat Larsen in deze context niet beloofd om de prijzen van XRP te verhogen.

  Hij concludeert:

  “Ik denk dat we zeer binnenkort een uitspraak gaan krijgen over deze 3 de-positieve moties. Daarmee denk ik dat een tijdsbestek van 1 maand mogelijk is.”

  Hogan merkt ook op dat de status van rechter Torres hoger is dan die van rechter Netburn. Dit betekent dat zwaarwegende beslissingen binnenkort deel kunnen uitmaken van de rechtszaak.

  XRP in de lift

  Op dit moment wordt XRP verhandeld op $ 0,6707. In de afgelopen 24 uur stijgt het met 9,07% en 8,54% in de afgelopen 7 dagen. De stijging komt weken van meerdere crashes.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.