Crypto nieuws

  Afwijzing in Ripple en SEC zaak houdt XRP beleggers enthousiast

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De Ripple gemeenschap is vol van vertrouwen over een zege in de SEC zaak. Zeker nu de lopende rechtszaak na 13 maanden nog steeds groot nieuws is. 

  “Afgewezen”

  De effecten van de heersende hopium zijn zichtbaar op het netwerk. Ondanks de gespannen marktstructuur daalt de activiteit vooralsnog niet.

  District Rechter Torres doet op 24 februari uitspraak over de door SEC ingediende motie. De Sur Reply wordt met het woord “afgewezen” van tafel geveegd.

  Stap richting de zege

  Dit is één van de meest gedenkwaardige momenten in het proces. De crypto gemeenschap beschouwt dit als een stap richting de overwinning. In het voordeel van Ripple.

  De algemene gemeenschap viert de afwijzing van rechter Torres. XRP beleggers zijn zeer optimistisch over de overwinning van Ripple. 

  Transacties lopen op

  De beleggers worden steeds actiever. Ongeacht de marktomstandigheden van december en januari. De transacties op het netwerk krijgen in mei 2021 een klap te verwerken. Toch lopen deze de laatste tijd fors op.

  Vorige week overschrijft het aantal transacties de grens van 2 miljoen. Sindsdien daalt het aantal tot 1,69 miljoen. Het is mogelijk dat beleggers rond deze zone blijven hangen.

  Dat heeft te maken met de heersende onzekerheid. Dit wordt ook ondersteund door de aanwezigheid van beleggers in de markt. Deze is eind januari met 163k op zijn hoogtepunt. 

  Niet in de bear zone

  De actieve adressen daalden tot 93k op hun laagste punt. Toch lijken ze in de laatste 48 uur weer te stijgen. Bovendien worden beleggers gestimuleerd om terug te komen. 

  XRP heeft zijn waarde weerhouden van de bear zone. Ondanks een daling van 45,16%. De MVRV ratio toont aan dat XRP erin slaagt om boven de 1,0 te blijven. Ondanks de schommelende bear zone.

  Belangrijke steun

  Een ratio boven de 1,0 kan fungeren als een belangrijke steun bij het aantrekken van investeerders. Dit is belangrijk omdat de netwerk groei van XRP in de afgelopen maanden afneemt.

  Dat geeft aan dat ook de gebruikersadoptie daalt. De wedstrijd van 10,54% op 25 februari kan hierin een essentiële rol spelen. Zolang het zich veilig boven /bin/sh,7551 kan blijven positioneren.

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Crypto derivaten bereiken recordhoogten in dagelijkse handelsvolumes

  Redactie

  mrt. 1, 2024

  Leestijd: 2 min

  Deze week meldden Deribit en Coinbase Institutional recordhoogtes voor de activiteit en handelsvolumes van crypto-derivaten.

  *
  Nieuws

  Spot Bitcoin ETF naar nieuw record hoogtepunt van $680 miljoen

  Femke Wassink

  feb. 28, 2024

  Leestijd: 2 min

  Spot Bitcoin ETF's bereiken een nieuw recordhoogtepunt van $680 miljoen. Dit terwijl de Bitcoin bull market een versnelling opschakelt en in rap tempo toeneemt.

  *
  Nieuws

  Changpeng Zhao wil volledige aandeel Binance inzetten als borg om naar VAE te reizen

  Redactie

  jan. 25, 2024

  Leestijd: 2 min

  Voormalig CEO van Binance Changpeng Zhao wil zijn volledige aandeel in Binance inzetten om tijdelijk naar de Verenigde Arabische Emiraten te reizen. Waarde? 4,5 miljard dollar.