Crypto nieuws

Afwijzing in Ripple en SEC zaak houdt XRP beleggers enthousiast

admin

Leestijd: 2 minuten

*

De Ripple gemeenschap is vol van vertrouwen over een zege in de SEC zaak. Zeker nu de lopende rechtszaak na 13 maanden nog steeds groot nieuws is. 

“Afgewezen”

De effecten van de heersende hopium zijn zichtbaar op het netwerk. Ondanks de gespannen marktstructuur daalt de activiteit vooralsnog niet.

District Rechter Torres doet op 24 februari uitspraak over de door SEC ingediende motie. De Sur Reply wordt met het woord “afgewezen” van tafel geveegd.

Stap richting de zege

Dit is één van de meest gedenkwaardige momenten in het proces. De crypto gemeenschap beschouwt dit als een stap richting de overwinning. In het voordeel van Ripple.

De algemene gemeenschap viert de afwijzing van rechter Torres. XRP beleggers zijn zeer optimistisch over de overwinning van Ripple. 

Transacties lopen op

De beleggers worden steeds actiever. Ongeacht de marktomstandigheden van december en januari. De transacties op het netwerk krijgen in mei 2021 een klap te verwerken. Toch lopen deze de laatste tijd fors op.

Vorige week overschrijft het aantal transacties de grens van 2 miljoen. Sindsdien daalt het aantal tot 1,69 miljoen. Het is mogelijk dat beleggers rond deze zone blijven hangen.

Dat heeft te maken met de heersende onzekerheid. Dit wordt ook ondersteund door de aanwezigheid van beleggers in de markt. Deze is eind januari met 163k op zijn hoogtepunt. 

Niet in de bear zone

De actieve adressen daalden tot 93k op hun laagste punt. Toch lijken ze in de laatste 48 uur weer te stijgen. Bovendien worden beleggers gestimuleerd om terug te komen. 

XRP heeft zijn waarde weerhouden van de bear zone. Ondanks een daling van 45,16%. De MVRV ratio toont aan dat XRP erin slaagt om boven de 1,0 te blijven. Ondanks de schommelende bear zone.

Belangrijke steun

Een ratio boven de 1,0 kan fungeren als een belangrijke steun bij het aantrekken van investeerders. Dit is belangrijk omdat de netwerk groei van XRP in de afgelopen maanden afneemt.

Dat geeft aan dat ook de gebruikersadoptie daalt. De wedstrijd van 10,54% op 25 februari kan hierin een essentiële rol spelen. Zolang het zich veilig boven /bin/sh,7551 kan blijven positioneren.

 

Dit vind je misschien ook leuk

*

Wat gebeurt er als Walmart $1 miljard aan Bitcoin koopt?

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Op dit moment heeft Walmart geen aankoop van 1 miljard dollar aan Bitcoins aangekondigd. Echter, de kans is groot dat deze Amerikaanse keten dit op den duur wel gaat doen. Walmart is een enorm groot Amerikaans bedrijf dat een combinatie vormt tussen een detailhandel en een supermarktketen. De keten is ontzettend populair en blijft zichzelf elke keer opnieuw vernieuwen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

*

Beleggen in de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Wanneer mensen voor het eerst over de Bitcoin horen dan is hun reactie vaak vol onbegrip. Velen vragen zich af waarom ze met echt geld zouden gaan investeren in magisch internetgeld waarmee amper betaald kan worden. De Bitcoin lijkt vaak een verzonnen valuta die door niets wordt ondersteund en waarmee men eigenlijk ook nog niet veel kan. De munt heeft een waarde maar deze waarde kan niet geruild worden. Immers, met de Bitcoin kun je nog geen boodschappen doen of een huis kopen. Echter, de Bitcoin is wel degelijk iets waard. Volgens Wences Casares heeft de markt waarde toegekend aan de Bitcoin. De enige vraag die nu nog rest is de vraag hoeveel de Bitcoin dan precies waard is.

*

Gresham, Thiers en veeleisende betaling in Bitcoins

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Er is een wijdverbreide overtuiging onder Bitcoiners dat hyperbitcoinisatie in de toekomst onvermijdelijk is. In deze toekomst heeft de Bitcoin de drie karakteristieke functies van geld voor onze wereldwijde samenleving vervult. De drie functies zijn: opslag van waarde, ruilmiddel en rekeneenheid. Het enige dat nog moet worden bekeken is hoe en wanneer dit zal gebeuren. Ook is het belangrijk om te onderzoeken of de wetten van Gresham en Thiers betrekking hebben op de wereldwijde adoptie van de Bitcoin als gezond geld.