Crypto nieuws

    Beleggers dumpen op Terra nu nieuwe LUNA 70% daalt in 2 dagen

    Admin

    Leestijd: 2 minuten

    *

    De koers van Terra LUNA zakt ongeveer 70% sinds de herlancering. Het ecosysteem gaat live op 28 mei via Terra 2.0. 

    Tokens air droppen

    Terra gaat live door het herstelplan van Do Kwon. De oprichter van Terraform Labs wil de nieuwe tokens air droppen aan investeerders. 

    In aanmerking komen investeerders die al langer in het bezit zijn van Luna Classic, TerraUSD of Anchor Protocol. Crypto influencer Lark Davis plaatst daartoe een reactie op Twitter. 

    In een post laat hij zijn  988.000 volgers het volgende weten:

    "Geen plannen om luna 2.0 te kopen. Ik dump elke airdrop als ik iets op Binance krijg."

    Geen vertrouwen in Kwon

    LUNA daalt circa 69% sinds de opening van $18,87 op zaterdag. Op dit moment noteert de token rond de $5,71. In dit stadium lijkt de scherpe daling te wijzen op een gebrek aan vertrouwen. 

    Beleggers geven aan geen heil te zien in het herstelplan van Do Kwon. Op Twitter geven zij aan een klein deel van hun verloren kapitaal te willen terugwinnen. Daarna trekken zij hun handen van het project af.

    Binance LUNA distributie

    Binance wil op 31 mei beginnen met een meerjarige distributie van LUNA. Deze is bedoeld voor de in aanmerking komende gebruikers.

    Ook wil het de token voor verhandeling noteren via zijn Innovation Zone. Dit is een speciale handelszone voor volatiele en hoog risico activa.

    Nog meer ellende?

    Sommige mensen in de gemeenschap voorspellen nog meer ellende zodra de Binance drop live gaat. Zij hebben plannen om LUNA te kopen zodra het bloedbad voorbij is.

    Ze wijzen erop dat Binance 5,7 MM liquide LUNA heeft. Deze is dinsdag beschikbaar voor gebruikers. Ze suggereren ook dat investeerders die het Anchor Protocol gebruiken alleen maar willen cashen. 

    Deze gebruikers hebben namelijk geen echte interesse in het Terra ecosysteem.

    Dit vind je misschien ook leuk

    *
    Nieuws

    Gedeeltelijke lancering EigenLayer op Ethereum mainnet

    Redactie

    apr. 10, 2024

    Leestijd: 2 min

    EigenLayer is live op het Ethereum mainnet. Diverse cruciale functies staan gepland voor later dit jaar. Het is een revolutionaire stap richting restaking op het Ethereum netwerk.

    *
    Nieuws

    Bitcoin fees overtreffen Ethereum voor 3 dagen op rij nu halvering nadert

    Redactie

    apr. 19, 2024

    Leestijd: 2 min

    Met de Bitcoin halving op komst halveert ook de fee van 6.25 BTC naar 3.125 BTC. Voor de derde dag op rij zijn de transactiekosten van Bitcoin hoger dan die van Ethereum.

    *
    Nieuws

    Bitcoin halvering 2024 is een feit

    Femke Wassink

    apr. 20, 2024

    Leestijd: 2 min

    Het vierde halvering evenement in de geschiedenis van Bitcoin is een feit. De beloning voor miners is hiermee gehalveerd van 6.25 BTC naar 3.125 BTC per gemijnd blok.