Crypto nieuws

Beleggers dumpen op Terra nu nieuwe LUNA 70% daalt in 2 dagen

Admin

Leestijd: 2 minuten

*

De koers van Terra LUNA zakt ongeveer 70% sinds de herlancering. Het ecosysteem gaat live op 28 mei via Terra 2.0. 

Tokens air droppen

Terra gaat live door het herstelplan van Do Kwon. De oprichter van Terraform Labs wil de nieuwe tokens air droppen aan investeerders. 

In aanmerking komen investeerders die al langer in het bezit zijn van Luna Classic, TerraUSD of Anchor Protocol. Crypto influencer Lark Davis plaatst daartoe een reactie op Twitter. 

In een post laat hij zijn  988.000 volgers het volgende weten:

"Geen plannen om luna 2.0 te kopen. Ik dump elke airdrop als ik iets op Binance krijg."

Geen vertrouwen in Kwon

LUNA daalt circa 69% sinds de opening van $18,87 op zaterdag. Op dit moment noteert de token rond de $5,71. In dit stadium lijkt de scherpe daling te wijzen op een gebrek aan vertrouwen. 

Beleggers geven aan geen heil te zien in het herstelplan van Do Kwon. Op Twitter geven zij aan een klein deel van hun verloren kapitaal te willen terugwinnen. Daarna trekken zij hun handen van het project af.

Binance LUNA distributie

Binance wil op 31 mei beginnen met een meerjarige distributie van LUNA. Deze is bedoeld voor de in aanmerking komende gebruikers.

Ook wil het de token voor verhandeling noteren via zijn Innovation Zone. Dit is een speciale handelszone voor volatiele en hoog risico activa.

Nog meer ellende?

Sommige mensen in de gemeenschap voorspellen nog meer ellende zodra de Binance drop live gaat. Zij hebben plannen om LUNA te kopen zodra het bloedbad voorbij is.

Ze wijzen erop dat Binance 5,7 MM liquide LUNA heeft. Deze is dinsdag beschikbaar voor gebruikers. Ze suggereren ook dat investeerders die het Anchor Protocol gebruiken alleen maar willen cashen. 

Deze gebruikers hebben namelijk geen echte interesse in het Terra ecosysteem.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.