Crypto nieuws

Beleggers dumpen op Terra nu nieuwe LUNA 70% daalt in 2 dagen

Admin

Leestijd: 2 minuten

*

De koers van Terra LUNA zakt ongeveer 70% sinds de herlancering. Het ecosysteem gaat live op 28 mei via Terra 2.0. 

Tokens air droppen

Terra gaat live door het herstelplan van Do Kwon. De oprichter van Terraform Labs wil de nieuwe tokens air droppen aan investeerders. 

In aanmerking komen investeerders die al langer in het bezit zijn van Luna Classic, TerraUSD of Anchor Protocol. Crypto influencer Lark Davis plaatst daartoe een reactie op Twitter. 

In een post laat hij zijn  988.000 volgers het volgende weten:

"Geen plannen om luna 2.0 te kopen. Ik dump elke airdrop als ik iets op Binance krijg."

Geen vertrouwen in Kwon

LUNA daalt circa 69% sinds de opening van $18,87 op zaterdag. Op dit moment noteert de token rond de $5,71. In dit stadium lijkt de scherpe daling te wijzen op een gebrek aan vertrouwen. 

Beleggers geven aan geen heil te zien in het herstelplan van Do Kwon. Op Twitter geven zij aan een klein deel van hun verloren kapitaal te willen terugwinnen. Daarna trekken zij hun handen van het project af.

Binance LUNA distributie

Binance wil op 31 mei beginnen met een meerjarige distributie van LUNA. Deze is bedoeld voor de in aanmerking komende gebruikers.

Ook wil het de token voor verhandeling noteren via zijn Innovation Zone. Dit is een speciale handelszone voor volatiele en hoog risico activa.

Nog meer ellende?

Sommige mensen in de gemeenschap voorspellen nog meer ellende zodra de Binance drop live gaat. Zij hebben plannen om LUNA te kopen zodra het bloedbad voorbij is.

Ze wijzen erop dat Binance 5,7 MM liquide LUNA heeft. Deze is dinsdag beschikbaar voor gebruikers. Ze suggereren ook dat investeerders die het Anchor Protocol gebruiken alleen maar willen cashen. 

Deze gebruikers hebben namelijk geen echte interesse in het Terra ecosysteem.

Dit vind je misschien ook leuk

*

Wat gebeurt er als Walmart $1 miljard aan Bitcoin koopt?

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Op dit moment heeft Walmart geen aankoop van 1 miljard dollar aan Bitcoins aangekondigd. Echter, de kans is groot dat deze Amerikaanse keten dit op den duur wel gaat doen. Walmart is een enorm groot Amerikaans bedrijf dat een combinatie vormt tussen een detailhandel en een supermarktketen. De keten is ontzettend populair en blijft zichzelf elke keer opnieuw vernieuwen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

*

Beleggen in de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Wanneer mensen voor het eerst over de Bitcoin horen dan is hun reactie vaak vol onbegrip. Velen vragen zich af waarom ze met echt geld zouden gaan investeren in magisch internetgeld waarmee amper betaald kan worden. De Bitcoin lijkt vaak een verzonnen valuta die door niets wordt ondersteund en waarmee men eigenlijk ook nog niet veel kan. De munt heeft een waarde maar deze waarde kan niet geruild worden. Immers, met de Bitcoin kun je nog geen boodschappen doen of een huis kopen. Echter, de Bitcoin is wel degelijk iets waard. Volgens Wences Casares heeft de markt waarde toegekend aan de Bitcoin. De enige vraag die nu nog rest is de vraag hoeveel de Bitcoin dan precies waard is.

*

Gresham, Thiers en veeleisende betaling in Bitcoins

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Er is een wijdverbreide overtuiging onder Bitcoiners dat hyperbitcoinisatie in de toekomst onvermijdelijk is. In deze toekomst heeft de Bitcoin de drie karakteristieke functies van geld voor onze wereldwijde samenleving vervult. De drie functies zijn: opslag van waarde, ruilmiddel en rekeneenheid. Het enige dat nog moet worden bekeken is hoe en wanneer dit zal gebeuren. Ook is het belangrijk om te onderzoeken of de wetten van Gresham en Thiers betrekking hebben op de wereldwijde adoptie van de Bitcoin als gezond geld.