Crypto nieuws

  Beleggers dumpen op Terra nu nieuwe LUNA 70% daalt in 2 dagen

  Admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De koers van Terra LUNA zakt ongeveer 70% sinds de herlancering. Het ecosysteem gaat live op 28 mei via Terra 2.0. 

  Tokens air droppen

  Terra gaat live door het herstelplan van Do Kwon. De oprichter van Terraform Labs wil de nieuwe tokens air droppen aan investeerders. 

  In aanmerking komen investeerders die al langer in het bezit zijn van Luna Classic, TerraUSD of Anchor Protocol. Crypto influencer Lark Davis plaatst daartoe een reactie op Twitter. 

  In een post laat hij zijn  988.000 volgers het volgende weten:

  "Geen plannen om luna 2.0 te kopen. Ik dump elke airdrop als ik iets op Binance krijg."

  Geen vertrouwen in Kwon

  LUNA daalt circa 69% sinds de opening van $18,87 op zaterdag. Op dit moment noteert de token rond de $5,71. In dit stadium lijkt de scherpe daling te wijzen op een gebrek aan vertrouwen. 

  Beleggers geven aan geen heil te zien in het herstelplan van Do Kwon. Op Twitter geven zij aan een klein deel van hun verloren kapitaal te willen terugwinnen. Daarna trekken zij hun handen van het project af.

  Binance LUNA distributie

  Binance wil op 31 mei beginnen met een meerjarige distributie van LUNA. Deze is bedoeld voor de in aanmerking komende gebruikers.

  Ook wil het de token voor verhandeling noteren via zijn Innovation Zone. Dit is een speciale handelszone voor volatiele en hoog risico activa.

  Nog meer ellende?

  Sommige mensen in de gemeenschap voorspellen nog meer ellende zodra de Binance drop live gaat. Zij hebben plannen om LUNA te kopen zodra het bloedbad voorbij is.

  Ze wijzen erop dat Binance 5,7 MM liquide LUNA heeft. Deze is dinsdag beschikbaar voor gebruikers. Ze suggereren ook dat investeerders die het Anchor Protocol gebruiken alleen maar willen cashen. 

  Deze gebruikers hebben namelijk geen echte interesse in het Terra ecosysteem.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Crypto derivaten bereiken recordhoogten in dagelijkse handelsvolumes

  Redactie

  mrt. 1, 2024

  Leestijd: 2 min

  Deze week meldden Deribit en Coinbase Institutional recordhoogtes voor de activiteit en handelsvolumes van crypto-derivaten.

  *
  Nieuws

  Spot Bitcoin ETF naar nieuw record hoogtepunt van $680 miljoen

  Femke Wassink

  feb. 28, 2024

  Leestijd: 2 min

  Spot Bitcoin ETF's bereiken een nieuw recordhoogtepunt van $680 miljoen. Dit terwijl de Bitcoin bull market een versnelling opschakelt en in rap tempo toeneemt.

  *
  Nieuws

  Changpeng Zhao wil volledige aandeel Binance inzetten als borg om naar VAE te reizen

  Redactie

  jan. 25, 2024

  Leestijd: 2 min

  Voormalig CEO van Binance Changpeng Zhao wil zijn volledige aandeel in Binance inzetten om tijdelijk naar de Verenigde Arabische Emiraten te reizen. Waarde? 4,5 miljard dollar.