Crypto nieuws

  Betaalverzoek versturen en met Bitcoin betalen via de smartphone app van Coinvert

  Cheval de Vie

  2022-07-21

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Betaalverzoeken zijn al redelijk ingeburgerd binnen de maatschappij. Dat geldt ook voor crypto. Vanaf nu kun je met de Coinvert app via de smartphone een tikkie betalen in Bitcoin. 

  Betalen en betaald worden in crypto

  Coinvert is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. Met de applicatie is het voor vrijwel iedereen mogelijk om te investeren en betaald te worden in cryptocurrencies. 

  Via de applicatie kun je betaalverzoeken versturen. Deze worden in euro’s betaald maar vervolgens direct omgezet in crypto. De verstuurder ontvangt zijn gewenste digitale valuta.

  App Store voor iPhone

  De Coinvert app kan zonder registratie worden gebruikt en is toegankelijk voor iedereen. De applicatie is nu gratis te downloaden in de App Store voor iOs apparaten. Later komt de app ook in de Google Play Store beschikbaar voor Android.

  Op deze manier maakt Coinvert investeren in en betalen met cryptocurrencies een stuk toegankelijker op een makkelijke manier. Ook voor gebruikers die geen ervaring hebben met het betalen in en het ontvangen van crypto.

  Naast betaalverzoeken ook investeren in crypto

  Coinvert biedt naast een applicatie voor betaalverzoeken ook een handelsplatform aan. Dat biedt veel voordelen voor de gebruikers. Je hoeft de crypto namelijk niet direct op te nemen. 

  De ontvangen digitale valuta kun je ook op het handelsplatform laten staan. Daarmee profiteert de gebruiker dus ook van rendement. 98% wordt cold storage opgeslagen.

  Cold storage?

  Met cold storage worden cryptocurrencies volledig offline gehouden. Daardoor is de kans op een hack of het verliezen van digitale valuta nihil. Cold storage is zinvol bij het aankopen van crypto of als de gebruiker deze wilt vasthouden. 

  Ruim 30 verschillende digitale valuta

  De app van Coinvert heeft op dit moment een groeiend aantal gebruikers. Op dit moment kan zowel de ontvanger als de verstuurder gebruik maken van maar liefst 31 verschillende crypto. 

  Zoals bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum en Solana. Het crypto bedrijf uit Amsterdam staat onder toezicht van en is volgens de wet gereguleerd bij de Nederlandsche Bank. 

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.