Crypto nieuws

Binance verwacht meer Bitcoin interesse en volatiliteit in 2022

admin

Leestijd: 2 minuten

*

Een goed begin van de kerstdagen voor Bitcoiners. Na bijna 2 weken van weerstand kruipt Bitcoin wederom richting de $ 50.000. Binance Australië verwacht nog meer goed nieuws.

Positief over 2022

Het jaar nadert langzaam zijn einde. Bitcoin lijkt 2021 goed af te sluiten voor Bitcoin beleggers. Ook is de cryptocurrency industrie positief gestemd over volgend jaar. 

Ook Leigh Travers is te spreken over de ontwikkelingen. De CEO van Binance Australië laat is tevreden over het afgelopen jaar. Hij ziet voor 2022 nog meer mogelijkheden en kansen.

Wel geeft de directeur toe dat volatiliteit ook in de toekomst een deel zal blijven uitmaken van de industrie. Leigh Travers laat in een interview weten:

“Ik voorspel niet dat de volatiliteit zal afnemen. 2021 was zeker volatiel. Of dat nu macrozorgen of individuele aspecten zijn. In het nieuwe jaar zal er veel meer interesse, vraag en volatiliteit zal zijn.”

Koopkapitaal

Het verkorten van de prijsherstel periodes is volgens Travers ook een teken van volwassenheid. Voorheen zou dat herstel jaren hebben geduurd. Hij zegt:

“Het is zeker niet meer alleen het domein van early adopters. Het is mainstream aan het worden. Dat hebben we dit jaar gezien met een vloedgolf van kapitaal. Dat zagen we niet in de vorige cycli. In deze cyclus is er veel koopkapitaal bijgekomen.”

Dit is volgens de CEO te zien op marktplaatsen als Australië.Hij verwacht dat de groei in het komende jaar zal verdubbelen. Hij voegt eraan toe:

“Wereldwijd gaan we waarschijnlijk van 5% naar misschien wel 10% of 15%. Er komt een toestroom van nieuwe deelnemers op deze marktplaats. Dat betekent dat dips opgekocht gaan worden.”

Crypto acceptatie

Travers stelt ook dat de crypto acceptatie van verschillende landen een bijdrage zal leveren aan de groei van de industrie. Dat geldt ook voor Australië.

“Er zijn echt positieve landen richting de regulatie. Ze staan toe dat consumenten toegang hebben tot de innovaties die blockchain en crypto brengen. We hebben gelukkig een positieve omgeving.”

Regulerende crypto voorstellen

De Australische regering geeft recent zijn goedkeuring gegeven aan tal van toekomstgerichte regulerende crypto voorstellen. Dit als onderdeel van het nieuwe “payments and crypto reform plan.” 

Deze omvatten de invoering van een vergunningsregime voor crypto beurzen en een bestuurskader voor gedecentraliseerde autonome organisaties.

Samen met een gemeenschappelijk toegangsregime voor nieuwe betalingsplatformen.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.