Crypto nieuws

  Binance heeft nog niet zoveel last van de bearish crypto markt

  Cheval de Vie

  2022-06-16

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De grootste exchange van de wereld blijft positief. Het ondervindt nog niet zoveel nadelen van de neerwaartse spiraal op de crypto markt. Ze nemen zelfs meer personeel aan. 

  Elk nadeel heeft z’n voordeel

  Vooralsnog lijkt Binance zich nog geen zorgen te maken over de dip in de markt. Changpeng Zhao ziet zelfs de voordelen in van deze bearish trend. Het kan juist positief uitpakken. 

  De houding van Zhao kan te maken hebben met zijn ervaring. Hij heeft deze situatie al meerdere keren meegemaakt en overwonnen. Hetzelfde geldt voor zijn exchange. 

  Ook over de aankomende cryptocurrency winter maakt de CEO zich geen zorgen. Ondanks dat de markt zich op dit moment laat meevoeren door een neerwaartse spiraal. 

  Meer mankrachten aantrekken

  Verschillende bekende cryptocurrencies zitten in een vrije val naar beneden. Dat geldt ook voor Bitcoin. Personeel wordt massaal ontslagen maar Binance vaart een andere koers. 

  Changpeng Zhao trekt in deze periode juist meer mensen aan. De topman van de exchange gelooft dat dit een voorsprong veroorzaakt zodra de markt weer opkrabbelt. 

  In een interview laat CZ het volgende weten:

  “Eigenlijk moet je nu nieuwe mensen aantrekken. Juist op dit moment. Want als het straks weer beter gaat is iedereen bezig met zijn eigen cryptocurrency projecten. Je betaalt dan een hoge prijs voor getalenteerd personeel. Die wil je dus juist nu binnenhalen.” 

  Binance heeft de capaciteit om dit te kunnen

  Ook s’werelds grootste exchange blijft op de kleintjes letten. Daarom hebben ze genoeg ademruimte om goede mensen aan te nemen als de markt op zijn gat ligt. 

  Changpeng zegt dat er geen budget wordt verspild aan dure commercials. Bijvoorbeeld tijdens de Super Bowl. Dit is een direct knipoog naar Coinbase en Crypto natuurlijk. 

  Gaan jullie links? Dan gaan wij rechts

  De exchange neemt mensen aan terwijl Gemini en BitMEX hun personeelsbestand flink uitdunnen. Gemiddeld hebben zij het contract van 18% van de medewerkers niet verlengd. 

  Dat geldt ook voor andere bekende exchanges. Ook Robinhood en Coinbase doen het op dit moment met minder mensen. 

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  VN ontwikkelingsprogramma investeert in blockchain educatie voor 22.000 medewerkers

  Femke Wassink

  dec. 1, 2023

  Leestijd: 2 min

  Het UNDP staat bekend om zijn strijd tegen armoede in meer dan 170 landen. De organisatie wil 22.000 medewerkers scholen in de blockchain technologie.

  *
  Nieuws

  Breaking: Coinbase omarmt Bitcoin Lightning Network

  Redactie

  sep. 13, 2023

  Leestijd: 2 min

  Een flinke doorbraak in de wereld van crypto. Als één van de grootste crypto exchanges heeft Coinbase recent aangekondigd het Lightning Network te zullen integreren.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.