Crypto nieuws

  Boom! Nieuwe All Time High voor Bitcoin

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De nieuwe all-time high van Bitcoin is een feit. De munt is nu ruim 68.000 dollar waard.

  De reden van Bitcoin’s ATH

  De reden van de ATH is hoogstwaarschijnlijk de dramatische afname van het actieve aanbod in de afgelopen maanden. Beleggers hebben de munt vastgehouden. 

  Bitcoin beleggers hoopte daarmee de prijzen te kunnen opdrijven. En dat is gelukt. Het aandeel van het Bitcoin aanbod dat de laatste 3 maanden inactief is geweest, is gestegen naar een recordhoogte van 85%.

  De mijlpaal is op 8 november gepubliceerd in een rapport van Glassnode. “The Week Onchain” concludeert dat beleggers hun Bitcoin munten op dit moment vasthouden.

  Lange termijn aandeelhouders slaan hun Bitcoin munten het meest actief op. In de achterliggende 12 maanden hebben zijn slechts 6.500 BTC per dag verplaatst.  

  Het aandeel van het aanbod dat wordt aangehouden op gecentraliseerde exchanges daalt naar een record laagte van 12,9%. Bitcoin wordt steeds meer in opslag geplaatst, lijkt de accumulatie trend niet af te nemen.

  5.000 Bitcoin: waarde van $ 338,6 miljoen

  Glassnode meldt dat er vorige week ruim 5.000 Bitcoin zijn teruggetrokken van gedecentraliseerde handelsplatformen. Ze hebben een waarde van ,6 miljoen.

  Het rapport beweert ook:

  “Waarschijnlijk bevindt de markt zich nog steeds in de rustige accumulatie fase. Onderbroken door lage activiteit, een grote exchange uitstroom en bescheiden doordachte uitgaven door ervaren aandeelhouders.”

  Marktkapitalisatie overtreft Tesla en Facebook

  Op 8 november noteerde Bitcoin zijn nieuwe all-time high van $ 68.000. De marktkapitalisatie overtreft zelfs die van Tesla en Facebook. 

  Het rapport merkt op dat de toegenomen Bitcoin accumulatie van lange termijn aandeelhouders dient als voorloper op de vorige Bitcoin ATH van $ 66.000 in april 2021.

  Dit aandeel bereikte in augustus 2020 een hoogtepunt van 80,6%.  Sinds het prijspunt van $ 66.000 hebben de aandeelhouders 0,73% van het Bitcoin aanbod uitgegeven. Het bewaarde aanbod daalde tot ongeveer 68%. 

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  VN ontwikkelingsprogramma investeert in blockchain educatie voor 22.000 medewerkers

  Femke Wassink

  dec. 1, 2023

  Leestijd: 2 min

  Het UNDP staat bekend om zijn strijd tegen armoede in meer dan 170 landen. De organisatie wil 22.000 medewerkers scholen in de blockchain technologie.

  *
  Nieuws

  Breaking: Coinbase omarmt Bitcoin Lightning Network

  Redactie

  sep. 13, 2023

  Leestijd: 2 min

  Een flinke doorbraak in de wereld van crypto. Als één van de grootste crypto exchanges heeft Coinbase recent aangekondigd het Lightning Network te zullen integreren.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.