Crypto nieuws

  Braziliaanse universiteit doet academisch onderzoek in metaverse

  Admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  USP wil de metaverse verkennen. De universiteit van Sao Paulo wil de psychologie, het menselijk gedrag en augmented reality in de metaverse onderzoeken.

  3D modellering en AR

  Het onderzoek in de metaverse wordt uitgevoerd door verschillende onderzoeksgroepen. Ze zijn geïnteresseerd in de 3D modellering, de psychologie en het effect van virtuele AR apparaten. 

  De onderzoeksdomeinen worden geëvalueerd in de context van de metaverse. Dit om te begrijpen hoe de nieuwe virtuele wereld de interacties tussen gebruikers beïnvloedt.

  Mars USM metaverse

  Marcos A. Simplicio zegt dat dit de eerste keer is dat de universiteit een NFT ontvangt via een partnerschap. De token is een zeldzaam stuk land in de Verenigde Staten.

  Deze is afkomstig van Mars USM metaverse. De token wordt in samenwerking met andere universiteiten gebouwd. De professor laat het volgende weten:

  "USP is de eerste universiteit in Latijns Amerika die een partnerschap heeft met USM. De samenwerking is bedoeld om de bouw van de metaverse te ondersteunen.”

  University Blockchain Research Initiative

  Het partnerschap bestaat uit een samenwerking met verschillende onderzoekers. De samenwerking komt voort uit een bestaande overeenkomst. Deze wordt ook wel het UBRI genoemd.

  De University Blockchain Research Initiative wordt gesponsord door Ripple. Op de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum zijn ook de metaverse mogelijkheden besproken. 

  Metaverse in kinderonderwijs

  Het "Possibilities of the Metaverse" panel onderzoekt hoe de metaverse binnen het kinderonderwijs kan worden gebruikt. 

  Het panel bestaat uit Philip Rosedale, Pascal Kaufmann van High Fidelity en Peggy Johnson van de Mindfire Foundation. Ook Hoda Alkhzaimi van de New York University in Abu Dhabi neemt deel. 

  Kinderen hebben de toekomst

  Edward Lewin van de Lego Group maakt het panel compleet. Hij laat in een korte reactie weten:

  "Een op de drie internetgebruikers zijn jongvolwassenen en kinderen. Ik wil me echt richten op het bouwen vanuit het perspectief van kinderen. Zij zijn immers de toekomstige gebruikers.”

  De USP en de USM kondigen een overeenkomst aan. Deze moet het doel van het onderzoek rondom de technische, economische en juridische aspecten van de metaverse bevorderen. 

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Tether: beleid bevriezen wallets voor personen die gesanctioneerd zijn door OFAC

  Redactie

  dec. 10, 2023

  Leestijd: 2 min

  Tether neemt een grote stap in de samenwerking met regelgevende instanties. Vanaf 1 december biedt Tether op de secundaire markt de mogelijkheid om activiteiten te bevriezen.

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Europese Unie zet grote stap in AI regulatie

  Femke Wassink

  dec. 9, 2023

  Leestijd: 2 min

  Op vrijdag 8 december bereikten onderhandelaars van het Europees Parlement en de Raad een voorlopige overeenkomst over de regels voor het gebruik van kunstmatige intelligentie.