Crypto nieuws

Braziliaanse universiteit doet academisch onderzoek in metaverse

Admin

Leestijd: 2 minuten

*

USP wil de metaverse verkennen. De universiteit van Sao Paulo wil de psychologie, het menselijk gedrag en augmented reality in de metaverse onderzoeken.

3D modellering en AR

Het onderzoek in de metaverse wordt uitgevoerd door verschillende onderzoeksgroepen. Ze zijn geïnteresseerd in de 3D modellering, de psychologie en het effect van virtuele AR apparaten. 

De onderzoeksdomeinen worden geëvalueerd in de context van de metaverse. Dit om te begrijpen hoe de nieuwe virtuele wereld de interacties tussen gebruikers beïnvloedt.

Mars USM metaverse

Marcos A. Simplicio zegt dat dit de eerste keer is dat de universiteit een NFT ontvangt via een partnerschap. De token is een zeldzaam stuk land in de Verenigde Staten.

Deze is afkomstig van Mars USM metaverse. De token wordt in samenwerking met andere universiteiten gebouwd. De professor laat het volgende weten:

"USP is de eerste universiteit in Latijns Amerika die een partnerschap heeft met USM. De samenwerking is bedoeld om de bouw van de metaverse te ondersteunen.”

University Blockchain Research Initiative

Het partnerschap bestaat uit een samenwerking met verschillende onderzoekers. De samenwerking komt voort uit een bestaande overeenkomst. Deze wordt ook wel het UBRI genoemd.

De University Blockchain Research Initiative wordt gesponsord door Ripple. Op de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum zijn ook de metaverse mogelijkheden besproken. 

Metaverse in kinderonderwijs

Het "Possibilities of the Metaverse" panel onderzoekt hoe de metaverse binnen het kinderonderwijs kan worden gebruikt. 

Het panel bestaat uit Philip Rosedale, Pascal Kaufmann van High Fidelity en Peggy Johnson van de Mindfire Foundation. Ook Hoda Alkhzaimi van de New York University in Abu Dhabi neemt deel. 

Kinderen hebben de toekomst

Edward Lewin van de Lego Group maakt het panel compleet. Hij laat in een korte reactie weten:

"Een op de drie internetgebruikers zijn jongvolwassenen en kinderen. Ik wil me echt richten op het bouwen vanuit het perspectief van kinderen. Zij zijn immers de toekomstige gebruikers.”

De USP en de USM kondigen een overeenkomst aan. Deze moet het doel van het onderzoek rondom de technische, economische en juridische aspecten van de metaverse bevorderen. 

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.