Crypto nieuws

BRISE token stijgt 1000% na de lancering van BitGert Chain

admin

Leestijd: 2 minuten

*

De cryptocurrency markten dalen. Toch maakt de BRISE prijs een behoorlijk winst van bijna 1000%. De winst wordt geboekt na de officiële lancering van BitGert Chain. 

Hoge doorvoer en lage kosten

Door de gebeurtenissen in de wereld blijft het cryptocurrency ecosysteem wat achterop. Voor ontwikkelaars is dit echter geen teken om te stoppen met bouwen. 

BitGert Chain of BRISE is een crypto engineering organisatie. Het project is populair dankzij de focus op het ontwikkelen van een netwerk met een hoge doorvoer en lage kosten. 

100.000 TPS

BitGert Chain bouwt aan een blockchain netwerk dat 100.000 transacties per seconde verwerkt. De kosten voor de gebruiker zijn laag of zelfs nihil. 

Gegevens tonen aan dat de prijs van BRISE met 1.124% stijgt tot een hoogtepunt van $ 0,00000184 op 7 maart. Het 24 uurs handelsvolume piekt op 1.050%. Op 8 februari kent de token een dieptepunt van $ 0,000000157.

De ongekende stijging heeft mogelijk te maken met de lancering van BitGert Chain. Dit is de bètaversie van de BitGert Exchange. Ook een reeks nieuwe partnerschappen en beursnoteringen dragen bij aan de prijsstijging.

Lancering BitGert Chain

De lancering van de BitGert Chain vindt plaats op 14 februari. Dit is de belangrijkste ontwikkeling van de crypto engineering organisatie in de afgelopen maanden.

Door de lancering is het BRISE token beschikbaar op het main net keten van BitGert Chain. De token is als een BEP20 token ook beschikbaar op de BNB Beacon Chain. Deze kan als overbrugging tussen worden gebruikt.

Gasprijs van /bin/sh,00000001

Volgens BitGert werkt de keten met een BRC20 standaard. Ze zijn in staat om een snelheid van 100.000 transacties per seconde te bereiken. De gasprijs bedraagt gemiddeld /bin/sh,00000001 per transactie.

De BitGert keten is ontwikkeld om een verscheidenheid aan gedecentraliseerde financiële toepassingen te ondersteunen. Zoals NFT projecten en Web3 protocollen.

BitGert Exchange

Op 6 maart vindt de lancering van de BitGert Exchange bètaversie plaats. Ook dit is een bullish factor voor het project. De exchange is het eerste uitwisselingsprotocol dat wordt gelanceerd op de BitGert Chain.

Op dit moment ondersteunt het Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en Dogecoin. Volgens de website van het protocol is BitGert Exchange de eerste die zijn gebruikers een zero-fee omgeving biedt.  

Partnerschappen en beursnoteringen

Ook nieuwe partnerschappen en beursnoteringen doen de prijs van BRISE stijgen. Deze ontwikkelingen dragen bij aan de bekendheid en de toegang tot het token. 

Vanaf de BitGert Chain lancering is BRISE genoteerd op Gate, Coin98 Exchange, BitMart, Belon, Hoo.com, BitForex en HotBit. BitGert kondigt ook nieuwe samenwerkingen aan.

Onder meer met Sphynx Labs, Omniaverse, 4D Twin Maps en Innovativ Plastics. De organisatie lanceert ook het BitGert Startup Studio programma. Deze is ontwikkeld om ondernemers te helpen bij het werven van fondsen.

Zij kunnen hun ideeën of ondernemingen lanceren als een BRC20 smart contract.

 

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Gedeeltelijke lancering EigenLayer op Ethereum mainnet

Redactie

apr. 10, 2024

Leestijd: 2 min

EigenLayer is live op het Ethereum mainnet. Diverse cruciale functies staan gepland voor later dit jaar. Het is een revolutionaire stap richting restaking op het Ethereum netwerk.

*
Nieuws

Bitcoin fees overtreffen Ethereum voor 3 dagen op rij nu halvering nadert

Redactie

apr. 19, 2024

Leestijd: 2 min

Met de Bitcoin halving op komst halveert ook de fee van 6.25 BTC naar 3.125 BTC. Voor de derde dag op rij zijn de transactiekosten van Bitcoin hoger dan die van Ethereum.

*
Nieuws

Bitcoin halvering 2024 is een feit

Femke Wassink

apr. 20, 2024

Leestijd: 2 min

Het vierde halvering evenement in de geschiedenis van Bitcoin is een feit. De beloning voor miners is hiermee gehalveerd van 6.25 BTC naar 3.125 BTC per gemijnd blok.