Crypto nieuws

  BRISE token stijgt 1000% na de lancering van BitGert Chain

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De cryptocurrency markten dalen. Toch maakt de BRISE prijs een behoorlijk winst van bijna 1000%. De winst wordt geboekt na de officiële lancering van BitGert Chain. 

  Hoge doorvoer en lage kosten

  Door de gebeurtenissen in de wereld blijft het cryptocurrency ecosysteem wat achterop. Voor ontwikkelaars is dit echter geen teken om te stoppen met bouwen. 

  BitGert Chain of BRISE is een crypto engineering organisatie. Het project is populair dankzij de focus op het ontwikkelen van een netwerk met een hoge doorvoer en lage kosten. 

  100.000 TPS

  BitGert Chain bouwt aan een blockchain netwerk dat 100.000 transacties per seconde verwerkt. De kosten voor de gebruiker zijn laag of zelfs nihil. 

  Gegevens tonen aan dat de prijs van BRISE met 1.124% stijgt tot een hoogtepunt van $ 0,00000184 op 7 maart. Het 24 uurs handelsvolume piekt op 1.050%. Op 8 februari kent de token een dieptepunt van $ 0,000000157.

  De ongekende stijging heeft mogelijk te maken met de lancering van BitGert Chain. Dit is de bètaversie van de BitGert Exchange. Ook een reeks nieuwe partnerschappen en beursnoteringen dragen bij aan de prijsstijging.

  Lancering BitGert Chain

  De lancering van de BitGert Chain vindt plaats op 14 februari. Dit is de belangrijkste ontwikkeling van de crypto engineering organisatie in de afgelopen maanden.

  Door de lancering is het BRISE token beschikbaar op het main net keten van BitGert Chain. De token is als een BEP20 token ook beschikbaar op de BNB Beacon Chain. Deze kan als overbrugging tussen worden gebruikt.

  Gasprijs van /bin/sh,00000001

  Volgens BitGert werkt de keten met een BRC20 standaard. Ze zijn in staat om een snelheid van 100.000 transacties per seconde te bereiken. De gasprijs bedraagt gemiddeld /bin/sh,00000001 per transactie.

  De BitGert keten is ontwikkeld om een verscheidenheid aan gedecentraliseerde financiële toepassingen te ondersteunen. Zoals NFT projecten en Web3 protocollen.

  BitGert Exchange

  Op 6 maart vindt de lancering van de BitGert Exchange bètaversie plaats. Ook dit is een bullish factor voor het project. De exchange is het eerste uitwisselingsprotocol dat wordt gelanceerd op de BitGert Chain.

  Op dit moment ondersteunt het Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en Dogecoin. Volgens de website van het protocol is BitGert Exchange de eerste die zijn gebruikers een zero-fee omgeving biedt.  

  Partnerschappen en beursnoteringen

  Ook nieuwe partnerschappen en beursnoteringen doen de prijs van BRISE stijgen. Deze ontwikkelingen dragen bij aan de bekendheid en de toegang tot het token. 

  Vanaf de BitGert Chain lancering is BRISE genoteerd op Gate, Coin98 Exchange, BitMart, Belon, Hoo.com, BitForex en HotBit. BitGert kondigt ook nieuwe samenwerkingen aan.

  Onder meer met Sphynx Labs, Omniaverse, 4D Twin Maps en Innovativ Plastics. De organisatie lanceert ook het BitGert Startup Studio programma. Deze is ontwikkeld om ondernemers te helpen bij het werven van fondsen.

  Zij kunnen hun ideeën of ondernemingen lanceren als een BRC20 smart contract.

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.