Crypto nieuws

    BRISE token stijgt 1000% na de lancering van BitGert Chain

    admin

    Leestijd: 2 minuten

    *

    De cryptocurrency markten dalen. Toch maakt de BRISE prijs een behoorlijk winst van bijna 1000%. De winst wordt geboekt na de officiële lancering van BitGert Chain. 

    Hoge doorvoer en lage kosten

    Door de gebeurtenissen in de wereld blijft het cryptocurrency ecosysteem wat achterop. Voor ontwikkelaars is dit echter geen teken om te stoppen met bouwen. 

    BitGert Chain of BRISE is een crypto engineering organisatie. Het project is populair dankzij de focus op het ontwikkelen van een netwerk met een hoge doorvoer en lage kosten. 

    100.000 TPS

    BitGert Chain bouwt aan een blockchain netwerk dat 100.000 transacties per seconde verwerkt. De kosten voor de gebruiker zijn laag of zelfs nihil. 

    Gegevens tonen aan dat de prijs van BRISE met 1.124% stijgt tot een hoogtepunt van $ 0,00000184 op 7 maart. Het 24 uurs handelsvolume piekt op 1.050%. Op 8 februari kent de token een dieptepunt van $ 0,000000157.

    De ongekende stijging heeft mogelijk te maken met de lancering van BitGert Chain. Dit is de bètaversie van de BitGert Exchange. Ook een reeks nieuwe partnerschappen en beursnoteringen dragen bij aan de prijsstijging.

    Lancering BitGert Chain

    De lancering van de BitGert Chain vindt plaats op 14 februari. Dit is de belangrijkste ontwikkeling van de crypto engineering organisatie in de afgelopen maanden.

    Door de lancering is het BRISE token beschikbaar op het main net keten van BitGert Chain. De token is als een BEP20 token ook beschikbaar op de BNB Beacon Chain. Deze kan als overbrugging tussen worden gebruikt.

    Gasprijs van /bin/sh,00000001

    Volgens BitGert werkt de keten met een BRC20 standaard. Ze zijn in staat om een snelheid van 100.000 transacties per seconde te bereiken. De gasprijs bedraagt gemiddeld /bin/sh,00000001 per transactie.

    De BitGert keten is ontwikkeld om een verscheidenheid aan gedecentraliseerde financiële toepassingen te ondersteunen. Zoals NFT projecten en Web3 protocollen.

    BitGert Exchange

    Op 6 maart vindt de lancering van de BitGert Exchange bètaversie plaats. Ook dit is een bullish factor voor het project. De exchange is het eerste uitwisselingsprotocol dat wordt gelanceerd op de BitGert Chain.

    Op dit moment ondersteunt het Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en Dogecoin. Volgens de website van het protocol is BitGert Exchange de eerste die zijn gebruikers een zero-fee omgeving biedt.  

    Partnerschappen en beursnoteringen

    Ook nieuwe partnerschappen en beursnoteringen doen de prijs van BRISE stijgen. Deze ontwikkelingen dragen bij aan de bekendheid en de toegang tot het token. 

    Vanaf de BitGert Chain lancering is BRISE genoteerd op Gate, Coin98 Exchange, BitMart, Belon, Hoo.com, BitForex en HotBit. BitGert kondigt ook nieuwe samenwerkingen aan.

    Onder meer met Sphynx Labs, Omniaverse, 4D Twin Maps en Innovativ Plastics. De organisatie lanceert ook het BitGert Startup Studio programma. Deze is ontwikkeld om ondernemers te helpen bij het werven van fondsen.

    Zij kunnen hun ideeën of ondernemingen lanceren als een BRC20 smart contract.

     

    Dit vind je misschien ook leuk

    *
    Nieuws

    Bitcoin betreedt bijna "gevarenzone" voor halvering maar crypto wereld blijft optimistisch

    Redactie

    mrt. 18, 2024

    Leestijd: 2 min

    Bitcoin heeft een geschiedenis van dalende prijzen in de weken voorafgaand aan de halvering. Het lijkt erop dat dit patroon zich in de komende week zou kunnen herhalen.

    *
    Nieuws

    25 jaar cel voor Bankman-Fried: SBF memecoins pump en dump

    Redactie

    mrt. 29, 2024

    Leestijd: 2 min

    Een pump en dump voor SBF memecoins. Dat gebeurde nadat voormalig CEO van FTX Sam Bankman-Fried te horen kreeg dat hij voor 25 jaar de gevangenis in gaat.

    *
    Nieuws

    Crypto derivaten bereiken recordhoogten in dagelijkse handelsvolumes

    Redactie

    mrt. 1, 2024

    Leestijd: 2 min

    Deze week meldden Deribit en Coinbase Institutional recordhoogtes voor de activiteit en handelsvolumes van crypto-derivaten.