Crypto nieuws

BRISE token stijgt 1000% na de lancering van BitGert Chain

admin

Leestijd: 2 minuten

*

De cryptocurrency markten dalen. Toch maakt de BRISE prijs een behoorlijk winst van bijna 1000%. De winst wordt geboekt na de officiële lancering van BitGert Chain. 

Hoge doorvoer en lage kosten

Door de gebeurtenissen in de wereld blijft het cryptocurrency ecosysteem wat achterop. Voor ontwikkelaars is dit echter geen teken om te stoppen met bouwen. 

BitGert Chain of BRISE is een crypto engineering organisatie. Het project is populair dankzij de focus op het ontwikkelen van een netwerk met een hoge doorvoer en lage kosten. 

100.000 TPS

BitGert Chain bouwt aan een blockchain netwerk dat 100.000 transacties per seconde verwerkt. De kosten voor de gebruiker zijn laag of zelfs nihil. 

Gegevens tonen aan dat de prijs van BRISE met 1.124% stijgt tot een hoogtepunt van $ 0,00000184 op 7 maart. Het 24 uurs handelsvolume piekt op 1.050%. Op 8 februari kent de token een dieptepunt van $ 0,000000157.

De ongekende stijging heeft mogelijk te maken met de lancering van BitGert Chain. Dit is de bètaversie van de BitGert Exchange. Ook een reeks nieuwe partnerschappen en beursnoteringen dragen bij aan de prijsstijging.

Lancering BitGert Chain

De lancering van de BitGert Chain vindt plaats op 14 februari. Dit is de belangrijkste ontwikkeling van de crypto engineering organisatie in de afgelopen maanden.

Door de lancering is het BRISE token beschikbaar op het main net keten van BitGert Chain. De token is als een BEP20 token ook beschikbaar op de BNB Beacon Chain. Deze kan als overbrugging tussen worden gebruikt.

Gasprijs van /bin/sh,00000001

Volgens BitGert werkt de keten met een BRC20 standaard. Ze zijn in staat om een snelheid van 100.000 transacties per seconde te bereiken. De gasprijs bedraagt gemiddeld /bin/sh,00000001 per transactie.

De BitGert keten is ontwikkeld om een verscheidenheid aan gedecentraliseerde financiële toepassingen te ondersteunen. Zoals NFT projecten en Web3 protocollen.

BitGert Exchange

Op 6 maart vindt de lancering van de BitGert Exchange bètaversie plaats. Ook dit is een bullish factor voor het project. De exchange is het eerste uitwisselingsprotocol dat wordt gelanceerd op de BitGert Chain.

Op dit moment ondersteunt het Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en Dogecoin. Volgens de website van het protocol is BitGert Exchange de eerste die zijn gebruikers een zero-fee omgeving biedt.  

Partnerschappen en beursnoteringen

Ook nieuwe partnerschappen en beursnoteringen doen de prijs van BRISE stijgen. Deze ontwikkelingen dragen bij aan de bekendheid en de toegang tot het token. 

Vanaf de BitGert Chain lancering is BRISE genoteerd op Gate, Coin98 Exchange, BitMart, Belon, Hoo.com, BitForex en HotBit. BitGert kondigt ook nieuwe samenwerkingen aan.

Onder meer met Sphynx Labs, Omniaverse, 4D Twin Maps en Innovativ Plastics. De organisatie lanceert ook het BitGert Startup Studio programma. Deze is ontwikkeld om ondernemers te helpen bij het werven van fondsen.

Zij kunnen hun ideeën of ondernemingen lanceren als een BRC20 smart contract.

 

Dit vind je misschien ook leuk

*

Wat gebeurt er als Walmart $1 miljard aan Bitcoin koopt?

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Op dit moment heeft Walmart geen aankoop van 1 miljard dollar aan Bitcoins aangekondigd. Echter, de kans is groot dat deze Amerikaanse keten dit op den duur wel gaat doen. Walmart is een enorm groot Amerikaans bedrijf dat een combinatie vormt tussen een detailhandel en een supermarktketen. De keten is ontzettend populair en blijft zichzelf elke keer opnieuw vernieuwen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

*

Beleggen in de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Wanneer mensen voor het eerst over de Bitcoin horen dan is hun reactie vaak vol onbegrip. Velen vragen zich af waarom ze met echt geld zouden gaan investeren in magisch internetgeld waarmee amper betaald kan worden. De Bitcoin lijkt vaak een verzonnen valuta die door niets wordt ondersteund en waarmee men eigenlijk ook nog niet veel kan. De munt heeft een waarde maar deze waarde kan niet geruild worden. Immers, met de Bitcoin kun je nog geen boodschappen doen of een huis kopen. Echter, de Bitcoin is wel degelijk iets waard. Volgens Wences Casares heeft de markt waarde toegekend aan de Bitcoin. De enige vraag die nu nog rest is de vraag hoeveel de Bitcoin dan precies waard is.

*

Gresham, Thiers en veeleisende betaling in Bitcoins

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Er is een wijdverbreide overtuiging onder Bitcoiners dat hyperbitcoinisatie in de toekomst onvermijdelijk is. In deze toekomst heeft de Bitcoin de drie karakteristieke functies van geld voor onze wereldwijde samenleving vervult. De drie functies zijn: opslag van waarde, ruilmiddel en rekeneenheid. Het enige dat nog moet worden bekeken is hoe en wanneer dit zal gebeuren. Ook is het belangrijk om te onderzoeken of de wetten van Gresham en Thiers betrekking hebben op de wereldwijde adoptie van de Bitcoin als gezond geld.