Bukele van El Salvador volgt de voorspelling van PlanB voor 2022

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Covid-19 en de Omikron variant verstoren wereldwijd veel plannen. Het nieuwe jaar is mogelijk niet voldoende voor een frisse start. President Bukele denkt daar anders over.

  Optimistisch 2022

  De president van El Salvador heeft veel vertrouwen in 2022. Dat geldt met name voor cryptocurrencies. Nayib Bukele uit zijn positieve voorspellingen via Twitter. 

  Bukele is optimistisch in zijn voorspellingen voor het nieuwe jaar. Hij stelt onder andere dat Bitcoin een waarde van .000 zal behalen. 

  Ook Bitcoin wordt volgens de president door nog eens 2 landen aangenomen als wettig betaalmiddel. Ook de bouw van Bitcoin City zal niet lang meer op zich laat wachten.

  Bitcoin Volcano obligaties

  Nayib Bukele voegt eraan toe dat de Bitcoin Volcano obligaties massaal in trek komen. Deze worden uitgegeven door de regering van El Salvador. De president heeft veel redenen om optimistisch te zijn.

  El Salvador koopt immers regelmatig Bitcoin dips. Bij de laatste telling heeft het land ruim 1.300 Bitcoin in bezit. Op dit moment wordt de koningsmunt verhandeld voor slechts 47.303,52 dollar.

  Luchtige benadering

  De president van El Salvador staat bekend om zijn optimisme. Ook de luchtige en nonchalante benadering van Bitcoin investeringen is iets wat hem typeert. De inwoners van El Salvador zijn minder optimistisch.

  Mediabedrijven en crypto influencers hebben verschillende klachten verzameld van de Salvadoranen. Zij beweren dat Bitcoin verdwijnt uit de door El Salvador gecontroleerde Chivo wallets.

  Mr. Whale

  Cryptocurrency influencer Mr. Whale uit zijn kritiek op de regering van El Salvador. Hij deelt de beelden van de vermeende klachten op Twitter. President Bukele heeft hem vervolgens geblokkeerd.

  PlanB vloermodel

  Veel Bitcoin beleggers hebben zich opgemaakt voor een kerst van 100K. Echter heeft het vloermodel van PlanB zijn doel van $ 98.000 in november gemist. 

  Zelfs het doel van $ 100.000 in december is niet behaald. PlanB heeft bevestigd dat het model heeft gefaald. Toch is het stock-to-flow model naar verluidt nog steeds in het spel.

  Het is duidelijker dat voorspellingen een volatiele asset niet accuraat kunnen inschatten. Zoals dat ook het geval is met Bitcoin. De voorspellingen van Bukele moeten met voorzichtigheid worden bekeken.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.