Crypto nieuws

  Burgemeester van Miami bespreekt rol crypto in toekomst bestuur

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Francis Suarez is de burgemeester van Miami. Vandaag liet hij middels een Twitter bericht weten dat MiamiCoin Wallet binnen één dag 1 miljoen dollar heeft verdiend. Het saldo bedroeg op het moment van publicatie al meer dan 9 miljoen dollar.

  MiamiCoin Wallet werd gestart om stadsgeld te innen. Dit zonder dat de inwoners van Miami belastingen opgelegd zouden krijgen terwijl investeerders werden beloont.

  Een regering runnen zonder dat de burger belasting hoeft te betalen?

  Eerder al liet burgemeester Suarez weten dat Miami geen filantropie van de private sector nodig zou hebben. Daaraan voegde hij het volgende toe;

  “Het is ongelooflijk als je nadenkt over de mogelijkheid om een regering te runnen zonder dat de burgers belasting hoeven te betalen.”

  Suarez is al geruime tijd voorstander van crypto. Hij heeft voorstellen gedaan om werknemers in Bitcoin uit te betalen. Maar, de burgemeester van Miami heeft op nog meer zaken aangedrongen.

  Suarez heeft tevens de mogelijkheid tot het betalen van belastingen en heffingen in Bitcoin voorgelegd. In een recent interview zei Francis Suarez daar het volgende over;

  “We zijn enthousiast over de overheid, innovatie en de mainstreaming van technologie waar zoveel mensen bij betrokken waren”

  Suarez verklaarde daarbij dat hij een liefhebber is van de “wiskunde” die gepaard gaat met gedecentraliseerde technologie.

  Daarnaast gaf de burgemeester aan te geloven dat Bitcoin het probleem van overheidscorruptie kan oplossen. Ook probeerde de burgemeester ook een voordeel te halen uit het verbod in China.

  Daarover zei Suarez;

  “Het is een enorme geopolitieke strategische kans voor de Verenigde Staten.”

  Uit een recent rapport kon worden opgemaakt dat de in Miami gevestigde kerncentrale Florida Power & Light, in gesprek was voor het huisvesten van mining installaties.

  Toen de hashrate van Bitcoin bijna was hersteld tot het niveau van voor het verbod op China, liet Suarez via Twitter weten dat miners hun basis naar de Verenigde Staten zouden verplaatsen.

  Suarez maakt zich sterk voor koolstof-neutrale mining in Miami

  De burgemeester zei dat er op dit moment een aanzienlijk groter percentage van de mining in de Verenigde Staten wordt gedaan door ESG-conforme en koolstof-neutrale bedrijven.

  Ondertussen heeft Suarez zich ook sterk gemaakt voor koolstof-neutrale mining in Miami. Daarover had de burgemeester tegen nieuwszender CNBC het volgende te zeggen;

  “Het feit dat we kernenergie hebben betekent dat het zeer goedkope energie is.”

  Suarez vertelde onlangs aan de Wall Street Journal dat zorgen over de milieu-impact van Bitcoin voortkomen uit het feit dat veel van de mining werd gedaan in steenkool producerende landen.

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.

  *
  Nieuws

  Handel Robinhood stijgt 75% in november: CEO voorspelt 9-figures aan inkomsten

  Femke Wassink

  dec. 5, 2023

  Leestijd: 2 min

  Robinhood meldt in november een stijging van 75% in de handelsvolumes van digitale activa. CEO Vlad Tenev hoopt dat het platform een jaarlijks inkomen van "9 figures" zal genereren.