Crypto nieuws

Burgemeester van Miami bespreekt rol crypto in toekomst bestuur

admin

Leestijd: 2 minuten

*

Francis Suarez is de burgemeester van Miami. Vandaag liet hij middels een Twitter bericht weten dat MiamiCoin Wallet binnen één dag 1 miljoen dollar heeft verdiend. Het saldo bedroeg op het moment van publicatie al meer dan 9 miljoen dollar.

MiamiCoin Wallet werd gestart om stadsgeld te innen. Dit zonder dat de inwoners van Miami belastingen opgelegd zouden krijgen terwijl investeerders werden beloont.

Een regering runnen zonder dat de burger belasting hoeft te betalen?

Eerder al liet burgemeester Suarez weten dat Miami geen filantropie van de private sector nodig zou hebben. Daaraan voegde hij het volgende toe;

“Het is ongelooflijk als je nadenkt over de mogelijkheid om een regering te runnen zonder dat de burgers belasting hoeven te betalen.”

Suarez is al geruime tijd voorstander van crypto. Hij heeft voorstellen gedaan om werknemers in Bitcoin uit te betalen. Maar, de burgemeester van Miami heeft op nog meer zaken aangedrongen.

Suarez heeft tevens de mogelijkheid tot het betalen van belastingen en heffingen in Bitcoin voorgelegd. In een recent interview zei Francis Suarez daar het volgende over;

“We zijn enthousiast over de overheid, innovatie en de mainstreaming van technologie waar zoveel mensen bij betrokken waren”

Suarez verklaarde daarbij dat hij een liefhebber is van de “wiskunde” die gepaard gaat met gedecentraliseerde technologie.

Daarnaast gaf de burgemeester aan te geloven dat Bitcoin het probleem van overheidscorruptie kan oplossen. Ook probeerde de burgemeester ook een voordeel te halen uit het verbod in China.

Daarover zei Suarez;

“Het is een enorme geopolitieke strategische kans voor de Verenigde Staten.”

Uit een recent rapport kon worden opgemaakt dat de in Miami gevestigde kerncentrale Florida Power & Light, in gesprek was voor het huisvesten van mining installaties.

Toen de hashrate van Bitcoin bijna was hersteld tot het niveau van voor het verbod op China, liet Suarez via Twitter weten dat miners hun basis naar de Verenigde Staten zouden verplaatsen.

Suarez maakt zich sterk voor koolstof-neutrale mining in Miami

De burgemeester zei dat er op dit moment een aanzienlijk groter percentage van de mining in de Verenigde Staten wordt gedaan door ESG-conforme en koolstof-neutrale bedrijven.

Ondertussen heeft Suarez zich ook sterk gemaakt voor koolstof-neutrale mining in Miami. Daarover had de burgemeester tegen nieuwszender CNBC het volgende te zeggen;

“Het feit dat we kernenergie hebben betekent dat het zeer goedkope energie is.”

Suarez vertelde onlangs aan de Wall Street Journal dat zorgen over de milieu-impact van Bitcoin voortkomen uit het feit dat veel van de mining werd gedaan in steenkool producerende landen.

 

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.