Aandelen

Burgemeester van Miami is positief over Bitcoin mining in Florida

admin

Leestijd: 2 minuten

*

In augustus 2021 had de Verenigde Staten het grootste aandeel van de Bitcoin hashrate in handen. Diverse Amerikaanse staten vechten nu om nog een groter deel van de taart. 

Milieukwestie is onzin?

Verschillende Amerikaanse staten zijn de strijd met elkaar aangegaan. Zij wedijveren om een nog groter deel van de Bitcoin taart. Op het gebied mining én de Bitcoin balans.

In een recente podcast is Peter McCormack het gesprek aangegaan met Francis Suarez. McCormack en de burgemeester van Miami spraken over het energielandschap van de stad. 

Suarez steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Hij maakt duidelijk dat hij er veel voor voelt om Bitcoin miners naar Miami te halen. De burgemeester zegt:

“In dit land hebben we een grote kans op het verkrijgen van een groter marktaandeel in Bitcoin mining. Daar ben ik een voorstander van. Veel mensen begrijpen niet dat de milieukwestie totale onzin is.”

Verbruik hoger dan productie

De burgemeester van Miami zegt ook dat mining een aantal problemen kan oplossen. Zoals de elektriciteit overschotten en verspilling in delen van Amerika .

Suarez beweert tevens dat de elektriciteitsvoorziening in Miami overwegend nucleair is. Zeker in termen van energiebronnen.

Toch verbruikt Florida zeven keer meer energie dan dat het produceert. Na Texas is de Sunshine State slechts tweede op de lijst van elektriciteitsproductie.

Nucleaire renaissance

De term nucleaire renaissance is populair. Zeker wanneer het aankomt op schonere manieren voor het delven van Bitcoin. Ook Suarez was een voorstander van dit woord. 

Daarbij geeft de burgemeester van Miami wel toe dat nucleair afval een kwestie is om goed over na te denken. Francis Suarez zegt:

“Het kan heel veilig gebeuren. Tenminste wanneer je echt investeert en kernenergiebedrijven de kans geeft om state-of-the-art te blijven.”

Suarez voegt daaraan toe dat Bitcoin mining voor werkgelegenheid kan zorgen op het Amerikaanse platteland. Hij legt uit:

“Bitcoin helpt de elite of de mensen in de stedelijke gebieden. Dit levert banen op. Ik noem het een technologische industriële revolutie. De V.S. kan welvaart creëren. In de stad én op het platteland.”

Kazachstan

De burgemeester van Miami is misschien optimistisch. Een land dat al eerder Bitcoin miners toeliet begint de klappen echter te voelen. 

Afgelopen november gaf de president van Kazachstan toe dat het land te kampen had met elektriciteitstekorten. Er zou een beslissing moeten worden genomen over een kerncentrale.

Volgens lokale nieuwsberichten was de president minder enthousiast over het exploreren van kernenergie dan zijn Amerikaanse tegenhanger.

 

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.