Crypto nieuws

  Bybit zet zijn NFT platform live en sluit zich aan bij het feest

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De NFT sector komt op als een rijzende ster. Iedereen wil een graantje meepikken van het feestje dat de niet fungibele tokens vieren. 

  Booming NFT

  De NFT sector is booming op dit moment. Ondanks dat ze nog ver weg zijn van de hoogtijdagen in augustus 2021. Toen werd er per dag ruim $ 1,7 miljard verhandeld.

  De sector overschrijdt de 500 miljoen dollar in dagelijkse verkopen. Dat is voor het eerst sinds november 2021. Sindsdien kennen de winsten een stijgende lijn.

  Bybit sluit zich aan bij het feestje

  Ook cryptocurrency bedrijven willen hiervan profiteren. Ze doen hun best om deel uit te maken van deze hype. Bybit is dan ook de nieuwste gangmaker. Recent kondigt Bybit aan dat het platform live staat.

  Het platform wil gebruikers toegang geven tot NFT, GameFi en Metaverse. Bybit wil digitale kunstenaars en verzamelaars met elkaar in contact te brengen. Dat laat het platform in een verklaring weten.

  Toegankelijkheid

  Volgens de CEO van Bybit bestaan er veel misvattingen over NFT investeringen. Ben Zhou wil de toegankelijkheid van de digitale eigendom industrie vergroten. Hij voegt eraan toe:

  “We zijn blij om een hoogwaardig NFT platform te kunnen bieden aan Bybit gebruikers. Op deze manier kunnen ze deel uitmaken van een nieuwe marktplaats en de metaverse.”

  Anders dan anders

  Het Bybit NFT platform functioneert bewust anders dan bestaande NFT marktplaatsen. Mensen die het platform gebruiken hoeven geen externe portemonnees aan te sluiten.

  Digitale verzamelobjecten kunnen direct vanaf hun account worden verhandeld. Maar er is meer wat het platform van Bybit een “vreemde” eend op het feestje maakt.

  Geen transactiekosten?

  Op dit moment brengt het platform geen transactiekosten in rekening aan de kopers. Ook biedt de NFT marktplaats ter ere van de lancering populaire collecties aan. Zoals Monster Galaxy, ONBD en Realy. 

  Ook is de beschikbaarheid van mystery boxes binnenkort op het platform te zien. Daarnaast zullen bekende en opkomende artiesten hun exclusieve NFT op Bybit lanceren.

  Niet de eerste

  Bybit is niet de eerste gecentraliseerde exchange die deze ruimte betreedt. Het toonaangevende Binance en Coinbase hebben al een voet tussen de deur. Coinbase werkt sinds kort samen met Mastercard.

  Dit moet de handel in  NFT nog eenvoudiger maken. De inspiratie is ongetwijfeld voortgekomen uit het succes van OpenSea en LooksRare. OpenSea heeft zijn dominantie inmiddels gevestigd.

  LooksRare stoot OpenSea toch van de troon. Het overschrijdt de miljoen omzet binnen 3 dagen na de lancering. In de afgelopen 24 uur voert LooksRare voor ,12 miljoen aan handel uit.

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.